„Lesznek itt nagy meglepődések pártokon belül is!” – Rejtélyes videót kapott a Mandiner szerkesztősége

Még túl messze van a választás, úgyhogy nem valószínű, hogy egetrengető leleplezéssel áll elő az ismeretlen „valakinek jót akaró”, aki egy pendrive-n lévő videóval üzent a Mandineren keresztül a politikai élet szereplőinek: reszkessetek, skacok!

Futár jő lihegés helyett bürrögve

Motoros futárral érkezett meg egy fehér pendrive, rajta a rejtélyes videó, amin egy Anonymus-maszkos alak egy üzenetet olvas fel.

-jelentette a Mandiner. Emlékeznek, nem újdonság a célba juttatás e formája, ezzel élt már az őszödi beszéd szivárogtatója, a Borkai-botrányt kirobbantó és a Gyurcsány-film előzetesét is így juttatták el a különböző újságokhoz.

Az Anonymus-álarcos (amely maszk a V mint Vérbosszú című film főhőséről is ismerős lehet) alak azt ígéri, hogy leleplez egy politikust, aki kétszínű volt, kettős játékot játszott, mint mikor a szurkoló mindkét oldalra fogad

-írta a portál és közreadta a videót:

„Hát igen, valakinek dolgoznia is kell”

-vallja magáról Anonymus úr, majd így  folytatja:

„nem lehet mindenkinek olyan jó dolga, mint a politikusainknak…”

Van jó híre is!

„..a munka meghozza gyümölcsét! Most kezdetnek le fogunk buktatni valakit,(…) aki kétszínű volt, aki úgy csinált, mintha egy lenne közülünk, közben pedig játszik ide is, oda is….”

Hogy a „közülünk” kit takar, azt egyelőre nem tudni, de feltehetően most elég sok politikus, vagy közeli gyomra összerándult és kicsit félve, találgatva, reménykedve várja a hétfőt, mert holnapra ígérte az egyelőre névtelen a nagy leleplezést.

Kapcsolódó

 

videó

2 thoughts on “„Lesznek itt nagy meglepődések pártokon belül is!” – Rejtélyes videót kapott a Mandiner szerkesztősége

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük