Talán elfelejti Isten a PIN-kódját - a negyedik hullám, égszakadás, földindulás - Városi Kurír

Sorting by

×

Talán elfelejti Isten a PIN-kódját – a negyedik hullám, égszakadás, földindulás

Ha jós volnék, akkor most azt mondanám, szépen lezörög a nyár, kicsit bonyolódik a kínai vakcinával megejtett össznépi simli, de aztán szeptember közepén vége lesz a Nagy Vadászkutya Világkiállításnak, és akkor szeptember 13-án újra be lehet vezetni a rendkívüli állapotot. Jön ugyanis a negyedik hullám, égszakadás, földindulás. Rab László szŰrreál összefoglalója a 28-as hétről.

Hirdetés

Mindenki meg lesz mentve, ha beledöglik is

Nagyon régen volt már konzultációs nemzetmegmentési akció, valahogy a nyár mindig ilyen, nem akar veszélyben lenni a magyar, pedig özönölnek hazámocska felé a migránstömegek, földikutyák ássák Bakondi úrnak a lyukakat széltében-hosszában. Meleg van, zivatar is ritkán dörgedez, a nyugdíjastömegek élete biztosított, lankad a figyelem. Észleli ezt a Minnerstájsz Mószerbridgádja, ezért mondom, hogy ősszel már kell valami hazánkat veszélyeztető izé, ez a delta tűnik most alkalmasnak arra, hogy betöltse Soros és gyurcsány mellett a népveszélyeztető szerepet. Nyilván ezt is behurcolják külföldről a külföldiek, magyar embör ugyanis nem terjeszti magától a kórt, csak mikor már kívülről megfertőzték. Legyen úgy, hogy amikor vége lesz a forintmilliárdokat felemésztő Első Magyar Nemzetközi Vadászkutya Világkiállításnak, és véget ér az összes repülőnap, plusz még kidurrannak az utcsó augusztus 20-i nagy magyar puffancsok, nos, akkor újra jöhet a lezárás, a bezárás, a ki- és bejárási tilalom, s mindösszesen mindennek a betiltása, melegmenetek és más Manci nénit zavaró jellemzően városi banzájok beszüntetése.

Meg lesz tiltva minden, ez a Mini stratégiája, úgy jó az ország, ha sok a tilalom, behajtani tilos, fúre lépni tilos, padlóra köpni tilos stb. A magam részéről csak azt kérem, hogy továbbra is lehessen bicskával enni a vattacukrot. Ez lenne szabadságom mérföldköve, ami egyébként nem forog veszélyben, mert a Minner kedvenc elfoglaltságáról van szó, gyöngyháznyelű gyikiccsel szokta farigcsálni a vattát a Karamella külön neki kialakított játszóterén. Most különben elégedett lehet, elkezdődött a Lánchíd renoválása, elviszik az ordító kőleókat, kicsit meg kell flexelni őket, mert az utóbbi időben túl sokat pofáztak, és egy kicsit karácsonyistának tűntek.

Na jó, mindenki azért mégse lesz megmentve

Oltásban már nem vagyunk világelsők, pedig hónapokkal ezelőtt úgy tűnt, hogy azok leszünk. Csak aztán a büdös brüsszeliták is belehúztak, adják a népnek nyakra-főre a vakcinát a belgák, a hollandok, az angolok, mind tengeri nép, tízmilliónál jóval több embert is össze tudnak számolni, hanyatlanak mondjuk, mint a rosseb, mi pedig a Kínai Kommunista Párt csatlósállamaként erősen virradunk, de hát nyomják Krahácsot, pechünkre tőlünk nyugatabbra is értenek a járványhoz. Na jó, vakcinadobozokat tapizni a repülőtéren, amit épp vesz a nyálmédia kamerája, mi tudjuk a legjobban. Jönnek a megmentő vakcinás dobozok, ez a szalagcím áll alatta, a felkonf pedig úgy kezdődik, hogy mindenki meg lesz mentve, ha a fene fenét eszik, akkor is. Na jó, tegyük hozzá csöndben, az ellenzéki önkormányzatok nem lesznek megmentve, de hát miért voltak olyan ostobák, hogy nem a Minnerstájsz szájaízének megfelelően szavaztak.

Szóljunk az esőről, mint istencsapásról is. Körbejár egy Bibliában jártas hölgyszerű hölgy álláspontja a nyugati (vesd össze: brüsszelita) zivatarokról. Azért esik az eső Németországban, Belgiumban és más magyarországellenes helyeken, mert ezek a gonosz országok átértelmezték a szivárványt, mely a Szentírás szerint annak ígérete volt (Jurák Kata szerint csak volt), hogy a Főnök úr nem szívatja többet az emberiséget özönvízzel. Jó móka volt, nyilatkozta a Teremtő a Pesti TV-ben, de már elege lett belőle, abbahagyja. Ám most, hogy Kánaánban újra megbélyegzik a homoszexuálisokat, mégiscsak előveszi a jól bevált fegyvert, s kiárasztja a folyókat. Báncsátok a Minnerbau magyarjait? Cseszegetitek őket a törvényeik miatt? Ott rohadjatok meg, ahol vagytok, rátok küldöm az áradást. És már meg is nyomja az IPadjén a Game Over gombot az árvíz menüpont alatt. Van ott még sáskakönyvtár meg dögvész is, de szerencsénkre az Úristen ezeket már csak akkor tudja bevetni, ha alkalmazza a kétfaktoros azonosítást. És még abban is reménykedhet Jurák Kata, hogy a Teremtő elfelejti a PIN-kódját, s mire új jelszót kér, megmenekül az emberiség.

Direkt ki akartunk esni

A brüsszelizmus elleni magyar honvédelem másik oszlopos tagja Varga Judit törtetésügyi miniszter, aki fizetett Facebook-hirdetésekben bombázza az illetékes európai fórumokat. Én nem tudom, mennyit költ a Facebook-on, de kijönne belőle annyi adag pacal, hogy az összes magyar nyugdíjas élete végéig nagykanállal ehetné. És a miniszter asszony úgy beszél, mintha Magyarország nem az EU teljes jogú tagállama lenne. Hanem csak egy ilyen megtámadott kis senki pancser ország, amelyet tendenciózusan b….gatnak. Ezt csinálja Szijjártó is, amikor az UEFA kifogást emelt a csupa-csupa végzett szociológusból, filozófusból meg elméleti matematikusból álló futballszurkoló négerező rigmusai miatt. Há mé, há mé, kérdi Nemzethy Peti, s berendeli a holland nagykövetet, mondja már meg a királynőnek, hogy szíveskedjenek nem szórakozni velünk, mégiscsak egy ezeréves nemzet vagyunk. Jól van, jól van, szokta mondani ilyenkor a nagykövet, amikor azzal érvelnek neki, hogy bezzeg amikor a csehek ellen kellett volna emberkedni, a hollandok szíveskedtek gyáva nyúlként tekergőzni a budapesti forróságban.

– De miniszter úr, csak figyelmeztetni szeretném – mondja a hollandus –, hogy ki-ki meccsen estünk ki a tizenhat között, a magyarok pedig, ha jól emlékszem…

– Jól emlékszik – mondja Pesti –, mondja ki élvezettel, mintha csak Brüsszelben lenne, hogy kizuhantunk a csoportunkból. Csakhogy mi ki akartunk esni! Eleve nem volt betervezve, hogy továbbjussunk. Az történt, amit mi akartunk! Micsoda különbség, drága barátom.

Hanem szóljunk a többször emlegetett Vadászkutya Világkiállításról is, melynek bejárata agancsokból és komondorfogsorokból lesz modellezve. Az összes magyar pulit, pumit, erdélyi kopót felvonultatják, s egy külön pavilonban mutatják be a helikopterről való rémszarvasvadászatot is, mint a magyar vadászlelemény csúcsát. Itt még a kutya is repülni fog a levegőben, úgy kapja el a vadkacsát. Nagyon várom már, jobban, mint az olimpiát, mert itt tömegek fognak özönleni a kutyabemutatókra, nálunk ugyanis nincs járvány (szeptember közepéig), szabad a vásár, a japánok ebben jóval szerencsétlenebbek, mint mi.

Élvezzük ki az utolsó szabad heteinket, mert ősszel, a választási kampányba lépve eleve tiltott lesz a köztéri demonstráció, az ellenzéki pártok csak Zoomon, Team-en meg nyolcfaktoros azonosítással népszerűsíthetik magukat, lesz rá választási törvénymódosítás, szavazni pedig csak az szavazhat, akinek harminc napnál nem régebbi az oltási igazolványa.. Gondolom, ehhez hasonló ötletek felmerülnek a Fidesz spindoktoraiban is.

Ha máshogy nem megy, akkor marad az ősi módszer. Leállítják este hétkor a számítógépeket, úgy csalnak.

Ez volt a 28-as, melynek során felforrt az agyvizem. Jöjjön a szelesebb, vizesebb 29-es.

Előző

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.