Szegény kis Pesti TV panaszai: “két hete szerződés és finanszírozás nélkül, teljes bizonytalanságban készítjük a Pesti TV tartalmait…”

Felülvizsgálta a Pesti TV költéseit a tulajdonos, ezért átszervezi a műsorgyártást – írja a Media1.hu. A lap emlékeztet, hogy a vizsgálatot még júliusban kezdeményezte a tévét működtető Progress Media Hungary Kft. társtulajdonosa, az Orbán-kormányhoz közeli médiavilág egyik kulcsszereplője, Vaszily Miklós – tudósított a HVG augusztusban.

Tovább

Talán elfelejti Isten a PIN-kódját – a negyedik hullám, égszakadás, földindulás

Ha jós volnék, akkor most azt mondanám, szépen lezörög a nyár, kicsit bonyolódik a kínai vakcinával megejtett össznépi simli, de aztán szeptember közepén vége lesz a Nagy Vadászkutya Világkiállításnak, és akkor szeptember 13-án újra be lehet vezetni a rendkívüli állapotot. Jön ugyanis a negyedik hullám, égszakadás, földindulás. Rab László szŰrreál összefoglalója a 28-as hétről.

Tovább

Hit Gyülekezete -Orbán egyik kurzusegyháza- és az árvíz

A bigott szekták, köztük is a Hit Gyülekezete és a többi kurzusegyház egyik legkomolyabb  ellenfele az Amerikai Népszava. A portál főszerkesztőjének nem tagadhatóan van némi személyes gondja is a  népszerű nevén “Hitgyüli” vezető Lelkészével Németh Sándorral, ám ennek csak a legritkább esetben ad hangot, ahogy az alább szemlézett cikkük sem magáról az egyházról, hanem annak hatásáról a mindennapokra szól.

Tovább