Lukácsi Katalin, a Soros-bérenc szabadkőműves? – Jurák fidesznyik Kata, a faltörő kos szerint: igen

Lukácsi Katalin, a KDNP volt tagja elfogadta az EchoTV vizitációját és leült vitázni Jurák Kata újságíróval, aki nyugodtan nevezhető Bayer Zsolt női megfelelőjének. Azóta a propagandagépezet is rárepült Lukácsira.

Jurák a női Bayer

Lukácsi Katalin facebook oldalán írt bejegyzést a történtekkel kapcsolatban:

„Nem tudom, mit csináljak, hova mondjam el. Vitáztam Jurák Katával az Echo tv-n. Elvállaltam, mert azt képviselem, hogy mindenkivel le lehet és le kell ülni. Ő végig személyeskedett a vitában, ahol állítása szerint megalázott engem, de csak önmagát járatta le.

Ezek után írt rólam egy gyalázkodó cikket, mintha nem velem vitatkozott volna előtte egy asztalnál, és aminek valóságtartalma viszonylag kevés. Majd ma egy Szexpláza nevű oldal ürügyén (amit kár volna reklámozni taggeléssel), megint gyalázkodott egy kört. Természetesen az említett Facebook oldalhoz semmi közöm. Jurák Kata azt sugallja, hogy ez a Facebook oldal nyilván gaz liberális, mert liberális, kormánykritikus oldalakat lájkol. És hogy hogy nem, most ezen az oldalon megjelent egy poszt, ami elég értelmetlen magyarsággal és bornírtan, de látszólag nekem ad igazat.

Ha szeretne velem valaki vitatkozni, megteheti. Teljesen nyilvános a Facebook oldalam, és amint látható, elvállalok bármilyen vitafelkérést. Nincs szükség utánam nyilazni kinyilatkoztató véleménycikkekkel, lehet velem párbeszédbe bocsátkozni is (akinek tényleg fontos az eszmecsere, nem pedig a parttalan személyeskedés). Ezt a Szexpláza nevű oldalt pedig remélem, hamar eltünteti a süllyesztőbe a Facebook.”

A teljes adás – ha érdekel valakit – itt látható:

https://youtu.be/3NnhS9o8g94

Következzen pát poszt a bejegyzés alól:

„A szándékos,kimódolt rosszindulatu cselekedetek ellen nagyon nehéz vedekezni????Es azt is nehéz eldönteni,hogy vajon kell-e egyáltalán?Isten majd ezt is kimunkálja benned biztosan.Csak maradj nyugodt????”

” A legjobb helyen vagy, de… Ezzel a becsületét, hitét, lelkét pénzért eladó „lénnyel” érdekes lehetett kommunikálni. Egyébként meg nem szabad hagyni, hogy látszólagos fogást találjanak rajtad. Szépen le kell pattintani az efféle személyeskedő próbálkozásokat. 

„Bőven a fölött a szint fölött vagy, aminél már nincs elvárás lesüllyedni arra a szintre, ahol Jurák már föllelhető, ha épp nem talpat nyal.”

„Bocs, így jár az, aki az Echo-tv (és társai) “újságíróival” szóba áll.”

„Akinek nincs kedve a szokásos Jurák Kata, az áldozat című műsort végigolvasni… Én eddig azt hittem, azért ülünk le vitázni, mert kíváncsiak vagyunk a másik véleményére, miközben szeretnék meggyőzni őt, hogy talán nekünk is van igazunk. Ehhez képest Jurák: „…mert egy vitaműsorban kellően lealáztam az önmagát Sorosbérenc szabadkőművesnek nevező, Pride-propagáló üdvöskéjüket…” Lealáztam. Olyan polgári, keresztény, és a többi.”

2 thoughts on “Lukácsi Katalin, a Soros-bérenc szabadkőműves? – Jurák fidesznyik Kata, a faltörő kos szerint: igen

  • Jurák nehezebben lépi át ingerküszöbömet..hiszen, annyira nyilvánvaló képzetlensége, tehetségtelensége..érvelése logikátlan és érvektől mentes..ezt a lakájmédia is tudja..ezért, nem ad lehetőséget neki nagyrészt…eddig a Youtube-on élte a karrierjét ahol a következő kínálkozó videó..Kicsi Grófo meg a házinyulak szaporítása…Az Echo tv új tulajdonosa a képzetlen, műveletlen gázszerelő..immár a színvonal amelyhez Juráknak ..fel kell nőni…

  • Na ilyen fidesz barmokkal ezert nem érdemes szóba állni sem, nem hogy párbeszédet folytatni

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük