Rendkívüli bejelentés! 500.000.- forint egyszeri juttatást kap több, mint tízezer tanár

Miután kiderült, hogy több, mint 1.000 tanár hiányzik a pár nap múlva kezdődő tanév katedráiról, valamit lépnie kellett a kormánynak.

Ezt találták ki!

A kormány úgy döntött, hogy 400 hátrányos helyzetű településen dolgozó 10 500 pedagógus és az oktatást segítő kolléga részesül egyszeri, bruttó 500 ezer forintos juttatásban a hátrányos helyzetben levő diákjaik felzárkóztatásáért

– írja az Infostart.hu.

Kásleré lett a bejelentés megtiszteltetése

“Június 2-ától, a járványhelyzet javulásával lehetővé vált ugyan egyéni vagy kiscsoportos foglalkozások megszervezése az iskolákban, hogy a gyerekek szükség esetén pótolni tudják a lemaradást, azonban a tanulók egy része, a leghátrányosabb településeken élők, nem tudták kellően elsajátítani a tananyagot. A kormány több mint 6 milliárdos programjának pontosan az a célja, hogy ezek a hátrányos helyzetben élő gyerekek így be tudják hozni a lemaradást, minél kevesebb tanuló hagyja el az iskolát végzettség nélkül, csökkentsék a diákok lemorzsolódását és egyben támogassák a pedagógusok helyben és pályán maradását.

Az érintett települések állami fenntartású iskoláiban dolgozó 10.500 pedagógus és az oktatást segítő kollégáik ezért – a 2021. január 31-ig tartó – felzárkóztató munkájukért kapják a bruttó 500 ezer forintos egyszeri juttatást”

– jelentette be az emberi erőforrások minisztere az Életközelben című műsor legújabb részében.

Nostradamus

Egy hozzászólás itt: “Rendkívüli bejelentés! 500.000.- forint egyszeri juttatást kap több, mint tízezer tanár

  • Avatar
    2020.08.27 - 16:03
    Közvetlen hivatkozás

    Aki ennek a hamis igeretnek bedol, az meg is erdemli! Pont ugy fognak kapni, mint ahogy az egeszsegugyi dolgozok kaptak. Vagyis sehogy. Eloszor MINDEN egeszsegugyi dolgozonak beigertek 500 000 forintot. Aztan javitottak brutto 500 ezerre – ami kb. 320 000, aztan elkezdtek mondogatni, hogy ki NEM kaphat ilyen juttatast, (erre gyorsan lecsokkentettek par szaz novernek a 185 ezer forintos beret 130 ezerre azert, mert ok majd kapjak ezt az egyszeri juttatast!), aztan odaig zsugorodott az igeret, hogy csak egy retegnek adjak, de azoknak is palyazni kell a penzre, es majd kasler eldonti, hogy elfogadjak-e az illeto palyazatat, vagy sem! Igy lesz a tanarokkal is, ez biztos

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük