Lázár János, ma ismét rendkívüli kormányinfót tartott a közéletet érintő legfontosabb kérdésekről. Ezen részt vett az ötös számú tagkönyv tulajdonosa, Békés Bayer Zsolt is.Kifejtette, hazugság, hogy fizetett lengyel Békemenetelőket hozatnak busszal Warsóból.  Erről saját maga meggyőződött. Ezért miközben hétvégén pénzt számolt,megtanult lengyelül is.

[mnky_ads id=”10551″]

Rizsa Szilárd

a közvéleményt foglalkoztató vadászatokkal kapcsolatban előadta,ez mélymagyar nemzeti sport. Melynek keretében hétvégente ő maga medvékkel szokott bemelegítésként birkózni a Gyurcsányiádák  előtt.
A Városi Kurir tudósítója felvetette,tudomása szerint Lázár János több tízmilliót fizetett ki fácánvadászatra. Semjén Zsolt pedig háziasított rénszarvasokra lövöldöz helikopterről Svédországban. Ilyenkor negyven fős szállodát foglalnak le neki,hogy illetéktelen személyek ne zavarják, és lássák.A szarvasokat nyakuknál megkötve szállítják helikopterről lógatva.

[mnky_ads id=”10552″]

- Hirdetés -

Lázár János a Miniszterelnökséget vezető miniszter aranyfácánjai

kifejtette, ezek a vadászatok  nem közpénzből történnek, és csak a magyar nép javát szolgálják.Ennek bizonyítására a választást megelőző napon a magyar honvédség helikopterei jelennek meg majd a városok és falvak fölött.Mindegyikről lóg  egy rénszarvas.A Fidesz és a KDNP szoros összefogását bizonyítandó Semjén Zsolt miniszterelnökhelyettes biztosító kötél nélkül leereszkedik majd a a helikopterből a szarvashoz, és vadászkésével felvágja annak hasát.Onnan háziasított aranyfácánok fognak kirepülni,amiket Lázár János azonnal lelő sörétes puskájával.Ezt Putyintól kapta ajándékba moszkvai látogatásakor. Középható távolságú,szárnyas, ellő a bécsi nyomornegyedekig is.
Az így lehulló szárnyasok a magyar nép udvarára esnek majd,javítva ezzel az polgárok egészséges táplálkozását is.

[mnky_ads id=”10553″]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét