Simicskó-Lázár összecsapás

Simicskó István semmi kivetnivalót nem talált abban, hogy óvodás gyerekeket használt fel saját népszerűsítése érdekében – erről egy pénteki sporteseményen beszélt a Magyar Nemzetnek a honvédelmi miniszter. Ha Simicskó valóban nem érti mi a gond az a baj, ha igen akkor az, hogy hazudik.

Mint mondta, az nem a kampány része, ha egy politikus óvodások társaságában készült fényképeket tölt fel a közösségi oldalára. Márpedig Simicskó éppen ezt tette: egy újbudai óvoda energetikai korszerűsítése miatti átadóünnepségen jelent meg, és az eseményről készült fényképeket Facebook-oldalán hozta nyilvánosságra.

– Ha egy óvodát felújítunk, az egy ünnep az óvoda számára, az óvodások számára és az óvó nénik számára, illetve minden újbudai ember számára is – mutatott rá büszkén a miniszter, akit a Nemzetközi Katonai Sporttanács évfordulójának alkalmából rendezett pénteki futóversenyen értünk el. Simicskót arról is kérdeztük, hogy nem érzi-e úgy, hogy átlépett egy határt azzal, hogy óvodások társaságában készült fényképekkel igyekszik politikai tőkét kovácsolni magának.

A miniszter erre közölte:

„ez nem kampány, ezt mindig így csináljuk, ez munka”.

Majd hozzátette: átvágtuk a szalagot, és megdicsértük a gyerekeket és az óvó néniket, hogy milyen szépen és jól dolgoznak és méltó körülmények között dolgozhatnak.

A honvédelmi miniszter viselkedése csütörtökön a kormányinfón is téma volt, Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter úgy fogalmazott, tartózkodni kéne attól, hogy gyerekek közé menjenek a politikusok a kampányban. Simicskó István azonban nem ért egyet Lázár Jánossal, erre reagálva ugyanis azt mondta: „ez az ő véleménye”.

Az óvodai látogatásról: Nem is értem ezt a hisztériát

Előzmény

Simicskó Istvánra már csak a “kivezényelt” ovisok kíváncsiak?

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Simicskó-Lázár összecsapás

  • 2018.02.18 - 01:44
    Közvetlen hivatkozás

    Ez a simicsko gyerek mindig ilyen kis ugyefogyott, retardalt hulyegyerek volt. Szar lehet persze 40 felett kreten ovodasnak lenni, de hat a fidesznel a 80 feletti IQ mar gyanakvasra ad okot.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük