Simicskó Istvánra már csak a “kivezényelt” ovisok kíváncsiak?

Az őrmezői ovisok sokkal szerencsésebbek voltak, mint csepregi, vagy komáromi sorstársaik, nekik nem kellett a mínuszban az esőn ázni. Ők az óvoda melegében kellett kitörő örömmel és érdeklődéssel végighallgatni egy minden bizonnyal tanulságos Simicskó – monológot arról, hogy nemzetünk kormánya mi mindent meg nem tesz értük.
[mnky_ads id=”10551″]

Az óvodás a legjobb biodíszlet?

A büszke főszereplő

Simicskó a Facebookon közölte:

„Több mint 50 millió forintból korszerűsítettük a Napsugár Óvodát Őrmezőn. A felújítás során sor került a homlokzat utólagos hőszigetelésére, a lapostető hő-és vízszigetelésére, illetve a műanyag nyílászárók cseréjére.  Nagy örömömre szolgál, hogy számos óvoda újult meg az elmúlt időszakban Újbudán, hiszen mindannyiunk számára fontos, hogy a jövő nemzedéke megfelelő környezetben nőjön fel.”

Nem büntetés, műsor – A hideg aszfalton kellett térdelniük az óvodásoknak

[mnky_ads id=”10552″]
A srácok mindent elkövettek, hogy ne zavarják bele a honvédelem miniszterét a napi penzum felolvasásába. Azt nem tudni, milyen finomságokat ígérhettek be az óvónénik, ha érdeklődő arccal végighallgatják a bácsit, bármit is mond.

Miután a nagycsopisok mindent megtanultak az energetika korszerű felhasználásának módjáról és a magyar miniszterelnök hőstetteiről, amivel persze megvédi őket, tesóikat, a kiskutyát és persze a szüleiket is mindentől, a honvédelem minisztere stábjával – ahogy jött – távozott. A mérhetetlen űr, amit maguk után hagyhattak még biztosan sokáig beszédtéma marad a játszóház mélyén.

Csendben jegyezzük meg, hogy az egész korszerűsítés, aminek köszönhető, hogy miniszteri láb járt az intézményben, EU-s támogatásból valósulhatott meg, vagyis az ottani kisemberek közpénzéből.

„Négy óvoda energetikai korszerűsítését végzi el a következő időszakban Újbuda Önkormányzata a Széchenyi 2020 program keretében”,összesen 249,27 millió forintot érő, vissza nem térítendő európai uniós pénzből valósult meg

– számolt be tavaly áprilisban az önkormányzat.
[mnky_ads id=”10553″]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük