Siófok tényleg elesett, a város valóban az erőszakos bűnözők és a kábítószerterjesztő bandák kényelmes terepe lett? - Városi Kurír

Sorting by

×

Siófok tényleg elesett, a város valóban az erőszakos bűnözők és a kábítószerterjesztő bandák kényelmes terepe lett?

Dr. Varga-Damm Andrea ameddig ki nem utálták a Jobbik országgyűlési képviselője volt, távozása óta független képviselő. A közéletet különösen fontosnak tartó Varga-Dam az államalapítás ünnepét Siófokon töltötte és elborzadt attól, amit ott tapasztalt. Azért foglalkozunk posztjával, mert az utóbbi időben több cikkünkben is idéztük a város ellenzéki polgármesterét ugyanerről a témáról. (Cikkösszesítő posztunk végén!)

Hirdetés

Siófok elesett

Államalapításunk ünnepének estéjén elmentünk megnézni, a hírhedt siófoki viszonyok vajon ezen a szent napon milyen képet mutatnak. Bűnbandák dáridója, kábítószer terjesztés minden mennyiségben. Már a bandák látványa, és az a kényszerűen jelen lévő rendőri létszám azt mutatja, ebben az országban valami nagyon rosszul működik. kezdi bejegyzését a képviselő.

Kemény szavak

Hiába volt rendőr a polgármester úr, ez sem elegendő arra, hogy megtisztítsák a balatoni pihenés és a kellemes szórakozás települését ezektől a hordáktól. Kérdezhetné bárki, hogy lehet az, hogy folyamatosan viszik be onnan a bűnelkövetőket, mégsem csökken a létszámuk, s nem változik a helyzet. Azért nem változik, mert a bűnözőket támogató ügyészek és bírák nem vonják ki ezeket a forgalomból.

Ezt követően, az egyébként jogi végzettségű képviselő a siófoki közbiztonsági helyzetből országos következtetésre jut: Ma ez az ország az erőszakos bűnözők és a kábítószerterjesztő bandák kényelmes terepének”,  azzal megtoldva, hogy ezek a bandák következmények nélkül tehetnek bármit.

És mivel választási év van…

Én azt ígérem, hogy erőszakos bűncselekményt elkövetőknek, valamint kábítószert terjesztőknek nem lesz szabadlábon védekezés lehetősége, nem lesz óvadék lehetősége (hiszen a bírákra, mint látjuk, ezt a kérdést nem lehet rábízni), s nem adható felfüggesztett szabadságvesztés, csak végrehajtandó. A rendőrök felhatalmazást kapnak arra, hogy – ha kell – fizikai erő alkalmazásával vessenek véget a bűncselekények elkövetésének. Csak a törvény ereje fordíthatja vissza azt a folyamatot, ami az országban zajlik. Természetesen nem Siófok az egyetlen, ahol bűnöző életmódra berendezkedett bandák keserítik meg az emberek életét. Jól megfizetett és felhatalmazott rendőrökkel, törvényi felhatalmazással és hivatásukat nem nyugdíjas állásnak tekintő ügyészekkel, bírákkal lehet ennek véget vetni.

Ez az ország többet érdemel – zárja posztját a képviselő.

Ugyan erről másként

(A fentieken túl még nagyon sok cikkünk foglalkozik a déli-part fővárosával itt!)

siófok

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.