Kerítésen túlBulvár

Sokba kerülhet a ravaszkodás a horvát tengerparton – Átszámítva akár 80 ezer forint is lehet a  büntetés

horvát tengerparton,

Nem egyedi jelenség, hogy a reggel érkezők már egy talpalatnyi helyet sem találnak a horvát tengerparton, mert valakik még este lefoglalták a helyeket ott hagyott törölközőkkel és matracokkal. Egy partszakaszon le akarnak számolni ezzel.

Átszámítva akár 80 ezer forint is lehet a  büntetés

Több horvát tengerparti város is megelégelte a törölközős helyfoglalás nemzetközi hagyományát, az észak-adriai Novi Vinodolski partján már kőkemény bírságra is számíthatnak azok, akik a matracokat küldik előre maguk helyett a strandra.

Akár egy 1500 kunás, átszámítva közel 80 ezer forintos csekket is kaphat, aki elfoglalja a helyet azok elől, akik fizikai valójukban is ott vannak a strandon.

A Krk sziget népszerű üdülőhelyén, a festői Baskában egyelőre még nem bírságolják a jelen nem lévő strandfoglalókat, de sokan búcsút inthetnek a parton hagyott fürdőlepedőiknek.

Itt ugyanis reggel 6 óra körül összegyűjtik és elszállítják a gazdátlan strandeszközöket. Bár ezeket egy megadott helyen átvehetnék a tulajdonosaik, a település polgármestere szerint tavaly mindössze 39-en jelentkeztek az elszállított holmijukért.

(RTL.Hu)

Nyár

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

https://varosikurir.hu/a-mostani-nyar-a-hatralevo-eletunk-leghuvosebb-nyara-ennel-csak-rosszabb-lesz/

Szólj hozzá!