Vigyázz, kész, 1 nap és élesedik a 33. heti horoszkóp! – Hétfőn indul a lehetőségek hete…..

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

A lehetőségek hetével állunk szemben, így a legfontosabb az, hogy időben felismerjük őket és lépjünk, ha jónak látjuk. Érzelmi szituációk tekintetében sem lesz hiány, amely esetében lényeges megőrizni a hidegvérünket, hogy ne nőjenek a fejünk felé a dolgok. A jótéteményinket korlátozzuk kétkezi segítségre vagy jótanácsokra. Böngésszük együtt a horoszkópot!

Oroszlán

Tedd meg, amit csak lehet, hogy másokon segíthess és egy váratlan lehetőség fog felbukkanni előtted cserében. Vigyél végig egy javaslatot vagy ragadj meg egy lehetőséget, amit felajánlanak számodra. Az anyagi helyzetedről illetéktelen személyeknek ne beszélj. Jó pénzügyi lehetőség keresztezi az utadat hamarosan, de ajándékban is részesülhetsz. Ne rendezz jelenetet, ha valaki hirtelen változást eszközöl, ami téged is érinthet. Csak a magad dolgával törődj. A múlt visszatérhet kísérteni, ha nem vagy őszinte egy dologgal kapcsolatban, amit egykoron tettél meg.

Szűz

Ne félj egy utolsó pillanatban elkövetett változtatástól, ha azzal javíthatod a kapcsolatodat valakivel, aki fontos számodra. Tedd félre az érzelmeket és tedd meg a legtöbbet a kompromisszum érdekében. Ajánlj fel tanácsot, kétkezi segítséget, olyan ingósságaidat, amiket már nem használsz és a siker érzése járhat át utána. Valaki, akivel találkozol, értékes információkkal tehet gazdagabbá. Győződj meg róla, hogy nem hunytál szemet egy fontos részlet felett, amely anyagilag és érzelmileg is visszaránthat. Légy egyenes, amikor információt osztasz meg.

Mérleg

Az, ahogyan egy szituációt kezelsz otthon, változást hozhat az életedbe. Kevesebb beszéd és több munka segít elkerülni a kritikát. Érzelmi szituáció ütheti fel gyorsan a fejét, ha hagyod, hogy valaki kihasználjon a hét elején. A kötelezettségeidet azonnal végezd el, hogy minél hamarabb átnyargalhass kevésbé stresszes tevékenységekre. Egy változás vagy egy hiba, amit valaki más ejt, neked is anyagi veszteséget okozhat. Ellenőrizd a tényeket, mielőtt bármilyen szerződést is aláírnál. Tanulj a múlt tapasztalataiból és elkerülheted egy megbízhatatlan személlyel való kapcsolódást. Romantika terjeng a levegőben.

Skorpió

Ne te végezd el valaki másnak a munkáját a hét elején. Ha egyesíted erőidet másokkal, az elsőre jó ötletnek tűnhet, de ha arra eszmélsz, hogy hirtelen mindenért te lettél a felelős, veszteségbe torkollhatsz. Ha múltbéli kollégákkal veszed fel a kapcsolatot, akkor érdekes dolgokra derülhet fény, amiknek hasznát veheted a későbbiekben. Bízz a megérzéseidben, olyasvalakiben pedig semmiképp sem, aki következetlenül viselkedik. Érzelmi probléma ütheti fel a fejét a hét vége felé, ha valaki, akiről azt gondoltad, hogy megbízható, elárul téged. Egy baráti gesztus mögött rejtett szándék lapulhat meg.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<< Mást keresel? Próbáld itt! >>>

4 csillagjegy közül válassz, ha laza és fantasztikus kalandra vágysz! Meglátod…..

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.