BulvárCsillagjegyek

Amikor a 13 nem szerencsétlen szám – Horoszkóp a hétvége első napjára

horoszkóp
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Tudd meg, hogy mit üzen neked a horoszkóp ennek a hétvégének első napjára, és meglátod egyáltalán nem biztos hogy a 13 szerencsétlen szám, na jó -jó tényleg nem péntekre esik, de akkor is!

Kos

Egy barát valószínűleg meg fog lepni a mai napon. Találkozhatsz valakivel, akit eddig nem ismertél, és aki felkelti az érdeklődésedet. Ez tökéletesen illeni fog a mai kedvedhez, hiszen vágysz egy kis izgalomra és mókára. Tervezz valamit a barátokkal, egy mozi, koncert vagy csak kiülni valahová.

Bika

A horoszkóp szerint, készülj fel néhány meglepetésre a mai napon, különösen akkor, ha főnökkel szülővel vagy hatósági személlyel beszélsz. Olyat hallhatsz, ami teljesen váratlanul fog érni. Mindazonáltal a mai nap kiváló arra, hogy otthonoddal foglalkozz egy kicsit, esetleg ingatlanos lehetőségeket böngéssz.

Ikrek

Utazási terveid megváltoznak a mai napon. Lehet, hogy törlődik, átszerveződik vagy később fog megvalósulni. Lehet, hogy hirtelen kell majd elutaznod, egy olyan időpontban, amire nem is gondoltál volna. Szerencsére ez nem fog nehezedre esni.

RENGETEG HOROSZKÓP, TÖBB MINT REMÉLNÉD!

Rák

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kétszer is ellenőrizd az adatokat és részleteket, ha osztozol egy ingatlanon valakivel, biztosításról vagy valamilyen hagyatéki ügyről van szó. Meglepő dolog merülhet fel az említettek valamelyikével kapcsolatban. Lehetséges, hogy a mai napon erősödni fog a bevételed.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!