Hír, hír hátán! A Készenléti Rendőrség három munkatársa, szolgálatuk végeztével, az M3-as autópályán mentek,szombaton reggel, amikor a 27-es kilométerkőnél az előttük haladó, utasokat szállító autóbusz  kigyulladt. Halálos gázolás!

Az égő busz  vezetője a leállósávba húzódott és megállt

A szabadnapos rendőrök is megálltak és egy tűzoltókészülékkel eloltották a tüzet, közben az utasokat leterelték a buszról és a szalagkorlát túloldalára, biztonságos területre irányították őket.

Kis idő elteltével egy utasok nélküli autóbusz haladt arra, amit a Gödöllői Autópálya Rendőrség munkatársai megállítottak. Vezetője felajánlotta, hogy a kigyulladt busz utasait elviszi a legközelebbi pihenőhelyre.

A 25 külföldi turista a rendőrök segítségének köszönhetően biztonságban eljutott a Babati pihenőhelyre, ahol az értük küldött mentesítő autóbuszt megvárták és tovább folytatták az útjukat.

Nem mindenki volt szerencsés, éjszakai halálos gázolás az M7-en

Halálos közúti közlekedési baleset történt a főváros irányába Balatonvilágos térségében. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján vasárnap hajnalban az M7-es autópálya 92. kilométerszelvényében Budapest irányába – eddig tisztázatlan körülmények között – egy személyt elütöttek, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A balesettel érintett útszakaszt a rendőrök lezárták, a forgalmat Siófok-Sóstónál a 98. kilométerszelvénynél a 7-es számú főútvonalra terelték.

Forrás: police.hu

Hasonló

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét