Szanyi ISZOMM-ja bejegyezve!

Bejegyezte a bíróság az ISZOMM pártot, mind a 106 körzetben indulnak az előválasztáson.

Minden magyar embernek azt üzenjük, hogy “Veled vagyunk!”
Küzdjünk közösen a nettó 200.000 forintos minimálbérért, a 37.500,- forintos családi pótlékért, valamint a 100.000,- forintos szociális minimumjövedelemért!

-írta közösségi oldalán Szanyi Tibor.

A Fidesz mindezidáig sikeresen tömörítette úgymond ‘baloldalként’ az országgyűlési ellenzékét,

a neonáciktól kezdve, a zöldeken és a pragmatikusokon át, egészen a neoliberálisokig.

Aztán most tessék, előállt egy radikális baloldali párt.

A Huszti Andrea, elnök által jegyzett közlemény szerint jogerősen bejegyezte a bíróság az ISZOMM pártot. A 9 órai netes tájékoztatón Huszti elmondta, hogy

mind a 106 körzetben részt vesznek az előválasztáson,

Kalmár Szilárd a párt alelnöke azt húzta alá, hogy elég volt az eddigi gyenge minőségű ellenzéki politikából.

A részletes közlemény itt olvasható:

“A bíróság immár jogerősen bejegyezte az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalmat a magyarországi politikai pártok sorába. Így új, országgyűlési képviselettel rendelkező párt született, hiszen Székely Sándor, a párt egyik alapítója, országgyűlési képviselő. Az alapítók között van Kalmár Szilárd, a magyar baloldal egyik ikonikus alakja, és Szanyi Tibor, a “kapitány”.

Pártunkat tavaly december 13-án alapítottuk, s 2020. március 6-án léptünk a nyilvánosság elé. A tagfelvétel első hullámát követően 2020. július 18-án tartjuk meg ún. alakuló kongresszusunkat.

Az IgenSzolidaritás, amelyet többen ISZOMM-nak is becéznek,

egy új, ám vérbeli baloldali párt, amelynek hosszabb távú küldetése a Magyarországot sújtó szociális és morális válság felszámolása.

Missziónk két lábon jár. Egyik a szociális, a másik pedig az ökológiai pillér. Egyszerre vagyunk vörösek, illetve zöldek.

Meggyőződésünk, hogy a magyar fiatalok, dolgozók és nyugdíjasok ma is sokkal nagyobb ‘jóllétben’ élhetnének, ha a tőkések és az őket V.I.P. kiszolgálásban részesítő rezsim förtelmes étvágyát csillapítanánk. A magyar baloldalnak, a közösségi és szolidáris létünknek tehát ismét van országos szervezettel is rendelkező pártja, amelyet már a közvélemény kutatók is tudnak mérni.

Ennek felelősségével kívánunk részt venni az ellenzéki előválasztásokon, azt követően pedig – egy új világot felvázolva – a 2022-es országgyűlési választásokon.

Ezt a közleményünket azon a napon adjuk ki,

amely Magyarország esetében az idei ún. ‘túllövés napja’ (overshooting day), a mi szótárunkban a ‘Takarékos Nap’, tehát az a fordulópont, amikor hazánk elfogyasztotta a még fenntartható erőforrásait, s az év hátralévő részében már sajnos a jövőjét ássa alá.

Minden magyar embernek azt üzenjük, hogy “Veled vagyunk!”

Küzdjünk közösen a nettó 200.000 forintos minimálbérért, a 37.500,- forintos családi pótlékért, valamint a 100.000,- forintos szociális minimumjövedelemért!

Igen Szolidaritás

Budapest, 2020. június 14.
Huszti Andrea, elnök”

Forrás

Vázsonyi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük