Szatírtámadás egy kislány ellen - Glagsgowtól Szolnokig - Városi Kurír

Sorting by

×

Szatírtámadás egy kislány ellen – Glagsgowtól Szolnokig

Szinte az egész rendőrség egyetlen szatír nyomát üldözi. A férfi egy hazafelé tartó iskoláslányt támadott meg. A kislány szerencséjére a támadás olyan  közel volt az otthonához, hogy szülei -sikoltozását hallva- odasiettek és ezzel riasztották el a szatírt.

Hirdetés

Veszélyes út hazafelé

A gyereket alighanem már a buszon kinézte magának a perverz támadó, és ő is leszállt, ahol a kiszemelt áldozat. A férfi csak rövid ideig követte, majd szinte azonnal leteperte. A kislány erején felül küzdött és sikoltozott. A szüleit hívta, akik meghallották a segélykiáltásokat, azonnal odarohantak, ám a támadó addigra elszelet, alighanem egy közeli templom felé vette az irányt.

támadás
A támadás helyszíne (Kép: Google mapps)

A támadóról mindössze annyit tudni, hogy 20 és 40 év közötti szemüveges, sapkás férfi volt.

A támadás megtörténte óta folyamatos az embervadászat. Pamela Bannister ügyész úgy nyilatkozott, hogy ez így marad egészen addig, ameddig el nem kapják a tetteset, mert egy ilyen ember nem járkálhat szabadon.

Az eset egy skót városban történt, de általános érvényű tanulságai is vannak. Talán a legdrámaibb felismerés, hogy az ember és különösen a gyerek szinte sehol, még alig néhány méterre az otthonától sem lehet teljes biztonságban.

Sajnos Magyarországon is jó néhány szatírtámadás történt az elmúlt időszakban. Ezeknek a veszélyes perverzek a lehető legkülönbözőbb kelyeken bukkannak fel, például liftekben, teremgarázsokban, de legjellemzőbb helyeik a parkok és a játszóterek környéke.

A technika fejlődése szerencsére sokkal nehezebbé teszi nekik is a rejtőzködést, így néz ki például a szolnoki szatír.

https://youtu.be/ONge_Lxz1wg

 

(Forrás: The Sun/ Városi Kurír)

Kapcsolódó

Gyerekverési útmutató, pelenkán keresztül ne üsse, mert nem érzi!

 

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.