5 csillagjegy, aminek szülötte úgy szakít, ahogy az a legjobban fáj – Ön köztük van?

A szakítás mindig fáj, egy álom végét jelenti, hiszen amikor kezdődik a kapcsolat, mindenki “holtomiglan” tervezi. Pontosan ezért nem mindegy, hogy miként zajlik a szakítás. Ha végigolvassa az alábbiakat, megtudhatja, mely csillagjegy szülötténél számíthat arra, hogy a válás után vissza sem nézve távozik.

Hidat felégetők

Szakításkor talán a legnehezebb ellenállni annak a kísértésnek, hogy a másiknak adjunk második, harmadik… tizedik esélyt. Vannak olyanok, akik ha elmennek, akkor örökre teszik, visszatekintés és sajnálkozás nélkül.

Kos

Ezen csillagjegy képviselői ritkán ragaszkodnak az olyan emberekhez, akik érzelmileg megbántották őket és sohasem ragaszkodnak olyanokhoz, akik elárulták őket. A Kos az ilyen tettek esetében semmiféle magyarázatot nem fogad el, ezért meg sem hallgatja a kifogásokat és a megbocsájtásért esedező könyörgését. Inkább egyszerűen kitörli őt az életéből.

Bika

A Bika csillagjegyűek mindig alaposan átgondolják a döntésüket, ezért néha sok időbe telik, hogy eldöntsék, hogy a másik fél megérdemli-e a második esélyt. Viszont amikor már meghozza a döntését, hogy nincs második esély, akkor örökre elfelejti az őt megbántó személyt.

Skorpió

A skorpió nagyon válogatós a barátok terén, ezért nincs is sok barátja. Főleg az olyan embereket szereti, akikre rábízhatja az életét. Ahhoz, hogy elforduljon ettől az embertől, annak nagyon komoly okának kell lennie. Ha ez bekövetkezik, akkor ez az ember valószínűleg nagy hibát vétett.

Oroszlán

Ezen csillagjegy képviselő nem azért felejtik el örökre az embert, hogy megleckéztessék. Ez a társaságkedvelő csillagjegy szeret a reflektorfénybe kerülni, de a nyilvánosság szeretete soha nem lehet nagyobb az önbecsülésénél. De ha beletaposnak a büszkeségébe, függetlenül attól, hogy szándékosan vagy véletlenül – ez nem számít, az Oroszlán ezen nem fog megsértődni. Egyszerűen csak kitörli ezt az eseményt, ahogy elfelejti önt is örökre.

Bak

Bak ismerőseinek köre általában kicsi, a barátainak köre pedig még kisebb. Fontos neki, hogy a hozzá közelállók ne legyenek számára közömbösek. Ezen csillagjegyhez tartozók a szakításról sokáig nem tudnak dönteni, de ha ez eldől, akkor ez végleges. Soha nem újítják fel ezt a kapcsolatot, még akkor sem, ha idővel minden megváltozott.

(forrás: bidista.com)

http://varosikurir.hu/ha-megmondod-mikor-megmondom-miben-csillagjegye-hatarozza-meg-erossegeit/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük