Szatmáry Gyula: a Fidesz Magyarország Boko Haram-ja!

Sokaknál kiveri a biztosítékot a temérdek, szinte nap, mint nap szekrényből előkerülő fidesz-történet, és ezek elsumákolásának módja, ami Magyarországon történik. Eddig egyik sem ütötte ki a tömegek felháborodását, pedig darabra lemondásokat és kormánybukást kellene eredményezniük. Egy normálisan működő demokráciában.

De nem így Magyarországon….

Szatmáry Gyula közösségi oldalán adott hangot felháborodásának. Azt, hogy mennyire ragadta el a hév, ki-ki döntse el maga!

“A fidesz, Magyarország Boko Haram-ja! Foglyul ejtették az országot! Egy maffia terrorizálja a társadalmat!
Büdös lábú, mosdatlan szájú, gátlástalan senkiháziak urizálnának, Horthy világát majmolva, a semmiből érkezve esélytelenül.

Eközben a jobb sorsra érdemes társadalom, koronát tenne annak a fejére, akinek már a kalap is vicc! Tanult, tudós emberek, csúsznak-másznak, alázkodnak meg ezek előtt a senkik előtt.

Látszólag vallási fanatikusok, de csak eszközként használják az egyházakat, a még teljesebb megosztás érdekében.
Keresztény Magyarországról beszélnek – valóságban “térdre csuhások” az irány, az egyházi “méltóságok” senkivé degradálták magukat – miközben belegázolnak az emberek legbensőbb magánügyébe, a hitbe.

Gátlástalan hatalomvágyuk legázol bárkit és bármit.

A bevallottan hatalmukat megalapozót ugyan úgy, mint a hozzájuk semmi szálon nem köthető, de értéket teremtett, a társadalom hasznára tevékenykedőt, akinek vagyonára szemet vetnek.

Mikor ébredsz fel Magyarország?”

Több százan szöktek meg a Boko Haram fogságából Nigériában

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük