Szerdai horoszkóp: a Kos pletykába keveredhet, a Bika vállalja önmagát, az Ikreknek a zöldszemű szörnyeteggel lehet afférja

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Egy újabb borongós, szürke reggel, amiből viszont még bármi lehet! Ne azzal törődjön, hogy süt-e a nap, vagy sem, hiszen ezt nem tudja befolyásolni. Sokkal inkább arra figyeljen, mit hozhat ki az Ön előtt álló napból! Íme, egy kis segítség, hátha a horoszkóp segít!

Kos

Mentálisan és lelkileg tökéletes egyensúlyban lesz ebben a periódusban és úgy érzi majd, hogy semmi nem tudja kizökkenteni. Ekkor egy váratlan esemény megzavarhatja majd a belső harmóniáját, azonban később visszatekintve azt fogja majd érezni, hogy a révén remek tapasztalatokra tett szert.

Ne legyen mindig túlságosan komoly. Szükségtelen minden kis problémát a legapróbb részletekbe menően kielemeznie. Ezzel csak elrontja az ön előtt álló szép estét. Tegye félre a problémáit legalább erre a kis időre.

Ne hagyja, hogy az önről szóló pletykák kihozzák a sodrából. Figyeljen oda magára és a testének jelzéseire. Ne hajtsa túl magát. Maradjon ma otthon és pihenje ki a fáradalmait. Ja, és ne feledje: maszkot fel!

Bika

Követni a trendeket, „átlagosnak” lenni, és kisegérként elbújni egyes helyzetekben előnyös lehet, viszont ha megfeledkezik arról, hogy önmaga legyen, akkor csak elég nehezen tudja magára vonni mások figyelmét. Ha sikerül ezt megértetnie önmagával, akkor az már fél siker!

Nagyon érzékeny lesz ebben a periódusban, ami miatt kissé sérülékennyé is válik, másrészt viszont sokkal intenzívebben élheti meg az intimitás pillanatait a partnerével. Hozza ki a legtöbbet ebből az időszakból.

Ne hagyja ki a rendszeres edzést. Meg fogja tapasztalni, hogy a mozgás jótékony hatással van a szervezetére. A tartós rossz hangulat utalhat arra is, hogy ön teljesen kimerült. Pihenjen többet. Ja, és ne feledje: maszkot fel!

Ikrek

A csillagok állása rendkívül kedvező önre nézve, ezért aztán nem is csoda, hogy remek hangulatban van. Használja ki minél jobban ezt a periódust, és élvezze ezt a nagyszerű napot.

A párja kellemetlen, tolakodó kérdésekkel zaklatja ön, amelyek hátterében nagy valószínűséggel a féltékenység áll.

Mielőtt neki rontana, gondolkozzon el egy kicsit, hogy nem lehetséges, hogy önben van a hiba? Persze, lehet, hogy a probléma igazi oka a partnere bizonytalansága. Mielőtt kimondana valamit, mindig gondolja át alaposan, így nem kerülhet bajba. Ha épp semmihez sincs kedve, sportoljon egy kicsit és máris jobb hangulata lesz. Ja, és ne feledje: maszkot fel!

Rák

Ha úgy érzi, hogy folyamatosan időhiánnyal küzd, és még enni sincs ideje, akkor kicsit lassítson a tempón. A túlzott igénybevételt a teste és az elméje is megsínyli. Készítsen egy listát az önre váró feladatokról és állítsa őket fontossági sorrendbe. tapasztalni fogja, hogy ha megfelelően szervezi meg a teendőit, akkor sokkal könnyebben tudja kezelni a kialakult helyzetet.

Ha már régóta egyedül él, akkor meglehetősen nehéz lehet egy új párkapcsolat kialakítása. Kialakult egy rendszer az életében, amit nem szeretne feladni, viszont idővel rá fog döbbenni, hogy igenis megéri változtatnia.

Lehet, hogy valami nem stimmel ön és a munkatársai között. Próbálja meg kideríteni, hogy mi a probléma valódi oka, és beszélje meg velük a dolgot.
Ha fél a kísérletezgetéstől, kérje ki egy tapasztalt kozmetikus tanácsát. Ja, és ne feledje: maszkot fel!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük