Szex a lelke mindennek

Egy Békés megyei nő több mint 100 ezer eurót csalt ki egy osztrák férfitól, aki a közös életkezdés reményében adta oda neki a megtakarítását. A nő azonban nem akart szorosabb kapcsolatot vele, elérhetetlenné vált a férfi számára, a pénz nagy részét pedig élettársával elköltötte, ahogy a többi  prostitúcióból származó bevételét is.

A hazug szerelem ára 37 milla, de lebukott

 

 

Csalás gyanúja miatt vett őrizetbe a Sarkadi Rendőrkapitányság 2018. augusztus 14-én egy geszti nőt. A 26 éves nő az elmúlt években rendszeresen, évente több hetet töltött külföldön. Kiruccanásai során klubokban, bárokban szexuális szolgáltatást nyújtott a vendégeknek. Ausztriában 2017 végén, 2018 elején megismerkedett egy férfival, aki szorosabb kapcsolatot akart létesíteni vele. A közös életkezdés reményében, házvásárlásra a férfi két részletben 37 millió forintnak megfelelő eurót adott a nőnek. A nő azonban nem tervezett közös jövőt az osztrák férfival, állítása szerint a pénzt a szexuális szolgáltatásaiért kapta tőle. Miután hazautazott Magyarországra, az osztrák férfi számára elérhetetlenné vált.” Vőlegénye” hiába hívta nem fogadta a telefonhívásait, nem válaszolt az üzeneteire. Az eurót a nő élettársával több részletben, forintra váltotta és nagy részét együtt elköltötték. Többek között házat, de persze nem a sértettel, gépkocsikat, háztartási gépeket, televíziót, bútort, építőanyagot, arany ékszereket vásároltak.  A házat fel is újították. A Sarkadi Rendőrkapitányság a 26 éves nőt csalás bűntett elkövetésével gyanúsítja. Élettársa ellen bűnpártolás gyanúja miatt szintén büntetőeljárás indult. A rendőrség azokat a dolgokat, amelyeket a pár a nyomozás adatai szerint az osztrák férfitól kicsalt pénzen vásárolt, lefoglalta.

Múlt és jelen összeér

Sok férfi esik szerelme áldozatául. Elég itt a históriai múlt legendáira Sámsonra és Delilára, vagy Attila hun fejedelemre, gondolnunk.  Sámsonnak földöntúli  ereje bánta a szerelmet. Attilát pedig egyes elméletek  szerint germán felesége Ildikó mérgezett meg éppen a  nászéjszakájukon. Persze fordítva is megestek már ezek a dolgok, melyeknek nagymestere Shakespeare, aki megalkotta, az örök féltékenység tragédiáját az Otellót. Mindezek felett persze ott lebeg a hallhatatlan szerelem Rómeóé, és Júliáé, a dolgok egy magasabb ezoterikus szintjén pedig a csodálatos mandariné, akit semmi nem képes megölni, csak a szeretetlenség.

Hasonló

Zalai bűnbanda aljas üzlete

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük