Szorgalmasan törölgeti Pócs János a gyalázkodó kommenteket

A világhírt hozó, sorosozó bejegyzés után több ellenzéki párt Pócs távozását követeli.


Cenzúrázott kommentek

Nem volt semmi, amit Pócs János fideszes képviselő, amit a kommentelőktől kapott, de túl sokáig nem is óhajtott szembesülni véleményükkel: kora délután még több mint 250 hozzászólás volt a soros feliratú, döglött disznót ábrázoló kép alatt, késő délután húsz körüli kommentet mutat a számláló, de olvasni csak hatot lehet. Míg a korábbiak többsége Pócsot szidta, addig a friss kommentek közül csak egy olyan van, amely bírálja a képet.

Arra egyébként, hogy a kommenteket korábban is törölgették a kép alól, egy hozzászóló véleményéből már lehetett következtetni, aki jelezte, hogy korábbi bejegyzését törölték. Ebben szégyennek nevezte a képet.

 

Többen egyébként javasolták Pócsnak, inkább a bejegyzést törölje, hogy ne kelljen állandóan a cenzúrával foglalkoznia, de ezt a tanácsot nem fogadta meg. Pócs szerint egyébként ez nem Soros Györgyről szól, csak egy disznóról, amelyet kiválasztottak az ólban a vágáshoz (vagyis ő lett a soros), mindenesetre a posztja világkarriert is befutott, a Bloomberg címlapon hozta. Több ellenzéki párt lemondásra szólította fel a politikust.

(Forrás: HVG)


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük