Tállai napi átadása …. kis avatás is avatás….

Tállai András, aki saját munkaterületén, csak mint egy hasznos szerszám a gazda kezében úgy működik, az évek során kigyúrta magát kormányzati  átadásügyi mindenessé: szombaton egy óvodaavatásról tudósított.

„Aki a gyerekeknek épít, az a jövőt építi!

Megújult a kétcsoportos Nemesbikki Nefelejcs Óvoda mintegy 29 millió forint Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében elnyert pályázati támogatásból!

A beruházás során kicserélték az épület nyílászáróit, a külső felületre és a padlásra vastagabb szigetelés került, egységes színt kapott az óvoda két épületrésze, valamint a konyhához kapcsolódva, kiépítettek egy napkollektoros rendszert.”

Persze ahogy a kormány, úgy maga Tállai sincs előzmény nélkül, csak neki nem Horthy és csapata a zsinórmérce, hanem a jó Schamsulla György – ki emlékszik már az Antall-kormány miniszterére –, aki képes volt  150 méter autópályát is síppal, dobbal, nádi-hegedűvel átadni. A fent nevezett árnyalaknak több követője is van a jelenlegi politikai elit(?)ben.  Elég itt csak az EMMI imádkozó sáskájára, Rétvári Bencére gondolni. Igen, alighanem ők ketten Tállai és Rétvári világszínvonalon teljesítenek az átadások számát tekintve. Hajrá fiúk, határ a csillagos ég. Vagy mégsem?

Kapcsolódó

Tállai hétvégén templomról templomra szállt …..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük