Bulvár

Távolba látás! – Nagy őszi csillagjegy-mustra

asztrológus
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Ilyen komoly kánikulában minden “hűsítő” lehetőséget érdemes megragadni, most a jobb klímájú  közeljövőbe, az őszbe visszük el  a csillagjegyeket, de semmi gond egy kis borzongás akár bele is férhet. Az év hátralévő része önismeret jegyébentelik. A csillagok állása arra ösztönzi az embereket hogy dolgozzanak önmagukon és javuljanak különböző területeken.

Kos

A Kos csillagjegy szülötteinek a az őszöbb területen is sikereket tartogat. Ezek közül valószínűleg a párkapcsolat lesz a legizgalmasabb. Kétszer is meg kell gondolniuk, hogy érdemes-e több vasat tartani a tűzben. Nem csak a lebukás veszélye fenyegeti őket, hanem elég fárasztó 2 vagy több helyen odaadóan ott lenni. Közben az is igaz, hogy a kosok akkor érzik jól magukat, ha loboghatnak, ha szenvedélyüket meg- és kiélhetik.

Ősszel a szorgalmas munkának lesz itt az ideje. Csendben tegyék a dolgukat! Nem kell nagy felhajtást csinálni. Ne várjanak dicséretet, ha elvégzik a kötelességüket! Ellenben ha nem, akkor elmarasztalásra számíthatnak – joggal. 

Bika

A csillagjegy szülötteinek nagyon vigyázniuk kell az egészségükre. Nem szabad félvállról venniük a kisebb tüneteket, ezek ugyanis jelek. A tudatalatti így üzen a tudatos résznek, hogy nem érzi jól magát. A legjobb gyógymód a mozgás, különösen kinn, a szabadban. Minél többet legyenek friss levegőn! Érdemes lenne valamilyen légzőgyakorlatot megtanulni, és rendszeresen végezni. Emellett ez az ősz az álmok teljesülésének éve is lehet a bikák számára. Ha erős hittel, de túlzásoktól mentesen képesek megfogalmazni, hogy mire vágynak, akkor megkaphatják. Tehát az első lépés a bizakodás, a második pedig a lehetőség felismerése. Nem szabad elszalasztaniuk az adódó esélyt

Ősszel régi álmuk válhat valóra, amit évek óta reméltek. Szinte hihetetlen, hogy milyen reménytelen ügyek is megoldódhatnak. Ezáltal megerősödhet a hitük, hogy mégiscsak vannak csodák. Az sem szégyen, ha meghatódnak. 

Ikrek

 ikrek jegy szülöttei számára több témában is lehetőséget hoz ez az ősz. Itt az idő, hogy félbehagyott, le nem zárt ügyeket rendbe tegyenek. Vegyék rendkívül komolyan ezeket a lehetőségeket! Tudniuk kell, hogy a jelen és a jövő sikere múlhat azon, hogy a múltat tisztán és végleg elengedik-e. Ebben az időszakban többször is nosztalgiázáson kaphatják önmagukat. Ne aggódjanak, nincs semmi baj! Gondolják át a történteket, vonják le a tanulságokat! Bocsássanak meg minden résztvevőnek, és emelt fővel lépjenek tovább! A munkában észnél kell lenniük.

Ősszel

Dobják be magukat! Most sokat tehetnek a karrierjükért. Régi emberek és lehetőségek térhetnek vissza. Vegyék fel a fonalat! Attól, hogy valaki vagy valami korábban már jelen volt, nem jelenti azt, hogy most ne lehetne sikeres. Kár lenne kihagyni egy ilyen remek kihívást. Most sok izgalmas találkozásban lesz részük az Ikreknek.

Rák

Ezen az őszön a csillagjegy szülöttei sok nagy volumenű változásra számíthatnak. Elsősorban a családi viszonyokban: valaki elköltözik, valaki odaköltözik, vagy a Rákok költöznek. Születhet új családtag, és/vagy egy idős rokonnak lesz segítségre szüksége. Ezeket ne gondnak, hanem feladatnak tekintsék a Rákok, mert ha elkezdenek problémázni, akkor megbánthatják a másik felet, és maguknak is megnehezítik a dolgot. Örüljenek, hogy van családjuk! Ez pedig azzal jár, hogy valakivel mindig foglalkozni kell. Emellett a munkájukban is adódhat váratlan helyzet. Elsőre lehetetlennek és „meredeknek” tűnhet, de idővel megmutatkozik a megoldás. Épp ezért nem szabad kapkodni.

Ősszel

Vigyázzanak magukra és a párkapcsolatukra! Legyenek körültekintőek és óvatosak a közlekedésben! A kapkodás és az idegeskedés veszélyt rejt. A párjukra pedig fordítsanak elég időt! Legyenek minél többet kettesben! Meg kell védeniük magukat a rohanó világ „darálójától”. Szervezzenek közös programokat! Menjenek együtt sétálni, kirándulni, színházba stb.! Ezek az élmények megerősíthetik a szövetségüket. Ha még nincs párjuk, akkor ne ősszel akarják megtalálni. Ez túl feszült időszak erre. 

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!