Heló! Most óriásit fordul a csillagjegyek anyagi helyzete! Van 5, akire rámosolyog a szerencse - Városi Kurír

Sorting by

×

Heló! Most óriásit fordul a csillagjegyek anyagi helyzete! Van 5, akire rámosolyog a szerencse

Mindannyian szeretnénk, ha sok pénzünk, és szerencsés, gazdag életünk lenne. Tudjuk, hogy nem csak a pénz határozza meg a boldogságunk, de azért szükséges ahhoz, hogy nyugodtabb életet éljünk. Nézzük, mit jósolnak a csillagok erre az évre az anyagiak terén! Ha te is az alábbi csillagjegyekhez tartozol, akkor bizony érdemes egy kicsit figyelmesebbnek lenned, hiszen anyagi változásokra számíthatsz – persze megesik, hogy tenned is kell érte.

Hirdetés

Kos

Az apró részletekre kell fordítanod a figyelmed, légy sokkal türelmesebb. Vigyázz, hogy hirtelen felindulásból nehogy felborzold a főnököd kedélyeit, mert sosem fog megbocsátani neked. Ha úgy látod, hogy olyan területen tudsz pénzhez jutni, amelyhez nem értesz, akkor ne gondolkozz sokat, fogj hozzá elsajátítani az új ismereteket.

…csütörtökön pedig….

Ma, bizonyos előre nem várt akadályok miatt, meglehetős csúszásba kerülhet, ráadásul, nem is biztos, hogy sikerül egyáltalán befejeznie a nap végre, amit elkezdett. Ha így adódna, ne erőltesse a dolgot, kedves Kos, lesz nap holnap is, aki pedig nem érti ezt meg, az idegeskedjen rajta, ha akar…

Bika

Légy türelmes, időbe telik, míg a munkád beérik, és gyümölcsöt hoz. Válassz a lehetőségek közül: főiskolai tanfolyam, szakosodás, vagy az új ismeretek elsajátítása. Ne légy felületes, és ne feledd, hogy mindenki követ el hibákat.

…csütörtökön pedig….

Ma rendre arra kényszerülhet kedves Bika, hogy több dolgot is csináljon egyszerre, s ez nagyban csökkentheti hatékonyságát, pontosságát. Ne boruljon ki, ha sikertelennek érzi magát, hisz mindenki hasonló cipőben járna, ha olyannyira túlterhelt lenne, mint most ön!

<<< Ez is olvasásra érdemes! >>>

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.