Bulvár

Csekkold a hétvégédet csillagjegyed alapján! Kösd fel az alsóneműt, mert mozgalmasnak ígérkezik!

Most figyelj! Így töltenék szívük szerint a nyakunkban lihegő hétvégét a csillagjegyek!
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Itt az ideje egy légkondicionált helység mélyén a finom kávé -tea, fagyi, kinek, mi- mellett eldönteni, mit csinálsz az előtted álló két napban! Aktív, vagy passzív pihenéssel töltenéd szívesebben az időd, esetleg dolgoznod, tanulnod kéne inkább? Nem egyszerű…. nézz bele, mit javasolnak az égiek csillagjegyed alapján, hátha segít a döntésben!

Kos 

Július első hétvégéjén megint a családod, ill. a szüleid miatt pattanhat ki vita köztetek. Pedig egyikőtök sem akarja összetűzéssel kezdeni az új hónapot. Emlékezzetek, és emlékeztessétek egymást arra, hogy ti egy csónakban eveztek! Ezzel megelőzhető a konfliktus… Szombaton egy nagyon jó ötleted támadhat valamivel kapcsolatban, amit érdemes lenne esetleg, ha csak körvonalakban is, de lejegyezned, mielőtt teljesen kiverik a fejedből. Annál is inkább, mivel, volumenéből fakadóan, tekintélyesebb mennyiségű időt is igénybe vehet a kidolgozása, így jobb, ha mindig kéznél lesz a jövőben az alap.

Bika

Nem indul a legfényesebben az augusztus. Szombaton az utakon, vasárnap otthon kell óvatosnak lenned. Apró baleset ronthatja el a hétvégédet. Vigyázz magadra! És hallgass a szerelmedre! Tudd, hogy jót akar neked! Egy szó, mint száz felesleges felcsattannod, ha szól neked. Meglehet, hogy szombaton kissé lassabban halad, amit eltervezett, azonban a kényelmes tempó most kifejezetten jól is eshet önnek, így ne is erőltessen semmit. Az ilyen nyugodt, kiegyensúlyozott légkör amúgy is jót tesz a kreativitásnak, amivel lehet, hogy a végére többet halad majd, mintha agyon hajszolná magát. Csak nyugodtan, kedves Bika!

Ikrek

Kicsit gyászos lehet a hangulatod, ha arra koncentrálsz, ami múlik: a nyár középső hónapja kezdődik. Inkább élvezd a nyarat! A kedvesed vakon követ téged: ha jó kedved van, akkor neki is, ha ideges vagy, akkor ő is. Szóval mindkettőtök érdekében őrizd meg a derűdet! Rendkívül legyen óvatos a közlekedéssel és más, fizikai tevékenységekkel, kedves Ikrek, ugyanis kisebb sérüléseket szenvedhet, ha nem vigyáz. Mindazonáltal, szombaton egy kellemes meglepetésben is része lehet, talán titkon sejti is milyenben, egy olyas valaki részéről, akiről nem is gondolná, így igazán izgalmasan alakulhat a nap!

Rák

Veszekedősen indul az augusztusi hónapod: egy szombati bolygó szembenállás (Merkúr-Plútó) durva veszekedés esélyét hozza. Ebből szakítás lehet, ha nem kapcsoltok időben. Mindegy, hogy te, vagy a párod állítja le a vitát. A lényeg, hogy ne fajuljon el! Szombaton a verbális kommunikáció, sokkal rosszabban megy majd önnek, mint a testi, kedves Rák, s, ahogy mondani szokás, ne erőltesse, ami nem megy, viszont, hajtson rá arra, ami igen! Öleljen, csókoljon és szeressen, amikor és ahogy csak lehet… Hátha csurran-cseppen majd valami visszafelé is! 

<<< Érdemes belekukkantani! >>>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Comments (1)

  1. Nem indul a legfényesebben az augusztus. Mégis, mikori ez a horoszkóp? Már megint egy tavalyit melegítettek fel?

Szólj hozzá!