Bulvár

Ide süss! Ezek azok a csillagjegyek, akiknek egy darabig nem kell az anyagi problémák miatt aggódni!

Ide süss! Ezek azok a csillagjegyek, akiknek egy darabig nem kell az anyagi problémák miatt aggódni
Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Általában nem jó ómen listákra felkerülni, de azon csillagjegy-szülöttek, akik arról szereznek tudomást, hogy listatársainak a pénzzel az elkövetkező pár hónapban nem kell foglalkozniuk, mert egyszerűen lesz mindenre, amire vágynak, akkor mégsem morognak érte. Neked sikerült felkerülni? Itt megtudhatod…..

Ikrek

Ha nincs elegendő pénzed, akkor nagyon el tudod veszíteni a talajt a lábad alól. Éppen ezért most csupa jó vár rád júliusban, hiszen annyi pénzhez fogsz jutni, amitől már nagyon biztonságban érezheted magad. Vigyázz, ne költs egyszerre túl sokat, jó, ha beosztod!

…no és szombaton…?

Rendkívül legyen óvatos a közlekedéssel és más, fizikai tevékenységekkel, kedves Ikrek, ugyanis kisebb sérüléseket szenvedhet, ha nem vigyáz. Mindazonáltal, ma egy kellemes meglepetésben is része lehet, talán titkon sejti is milyenben, egy olyas valaki részéről, akiről nem is gondolná, így igazán izgalmasan alakulhat a nap!

Bika

Nem nagyon hiszen a szerencsébe, ez afféle családi hagyomány már nálatok. Pedig ideje lenne megtanulnod egy kicsit jobban bíznod a dolgok alakulásában. A júliusi hónap megmutatja számodra, hogy mindig van remény. Egy olyan bevételre teszel szert, amire most nagyon szükséged van. Vigyázz, hogy kinek adsz kölcsön, és mit csinálsz a pénzzel.

…no és szombaton…?

Meglehet, hogy ma kissé lassabban halad, amit eltervezett, azonban a kényelmes tempó most kifejezetten jól is eshet önnek, így ne is erőltessen semmit. Az ilyen nyugodt, kiegyensúlyozott légkör amúgy is jót tesz a kreativitásnak, amivel lehet, hogy a végére többet halad majd, mintha agyon hajszolná magát. Csak nyugodtan, kedves Bika!

Oroszlán

Nagyon szerencsés személy vagy, éppen ezért júliusban sem panaszkodhatsz a dolgok alakulására. Egyre jobban fognak menni a pénzügyeid, a siker, és a pénz csak még jobban motivál. A munkahelyeden is meg lesznek elégedve veled, és ezt egy kis fizetésemeléssel köszönik meg. 

…no és szombaton…?

Még, ha most egy kicsit több időt és energiát is vesz igénybe, mindenképpen igyekezzen végezni egy projekttel, mielőtt átadná magát a pihenésnek, ugyanis, csak akkor fogja tudni igazán elengedni magát, ha sikerül megvalósítania, amit szeretett volna. Tartson kis, aztán jöhet a jól megérdemelt jutalom!

<<< No para, van máááásik! >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!