Top 3 csillagjegy, ha összeférhetetlenségről van szó! Neked "van otthon" belőlük? - Városi Kurír

Sorting by

×

Top 3 csillagjegy, ha összeférhetetlenségről van szó! Neked “van otthon” belőlük?

Lehet őket csodálni, imádni, fülig beléjük szeretni, de -sokszor önhibájukon kívül- egy idő után már csak arra vágysz, bár ne botlottál volna beléjük. Te találkoztál már olyannal, akire ráillik a jellemzés? Ha igen a válaszod, tudod, miről beszélek, ha nem, akkor most bepillanthatsz a titokba. Róluk beszél csillagjegyük ismeretében a horoszkóp “nyuszó-muszó”!

Hirdetés

Oroszlán

Egy rosszul hangsúlyozott mondat és beindul a drámatagozat Oroszlán-módra. Ha kölcsönkérsz egy pólót, amit egy aprócska folttal adsz vissza, készülj, mert rád zúdul egy félórás monológ, hogy hogyan is tehettél ilyet.

Jobban teszed, ha inkább kimaradsz ezekből a színdarabokból.

…ha Te magad vagy a jegy szülötte, ilyen lesz a szerdád….

Ma nagyon felerõsödhetnek pszichikai képességei, így, szinte már messzirõl képes lesz kiszúrni, kinek, mi van az arcára írva. Használja ezt a képességet arra, hogy olyanok társaságára szelektál, akikkel érdemben szót lehet váltani, s akikkel ténylegesen jól érezheti magát, a többieket pedig inkább ma kerülje el, kedves Oroszlán.

Kos

A Kos személyek nagyon gyorsan felkapják a vizet és hajlamosak elhamarkodottan vitába szállni, ha úgy érzik, nekik van igazuk. Ráadásul mindig hajtja őket a versenyszellem, szóval szóba sem jöhet, hogy bármiben is veszítsenek.

Ezt a csomagot még tudják fokozni, hiszen mellé még türelmetlenek is, így ha valaki őrülten dudál a dugóban, szinte biztos, hogy egy kicsit ideges Kossal van dolgod.

…ha Te magad vagy a jegy szülötte, ilyen lesz a szerdád….

Ma kissé összekavarodhatnak ön körül a dolgok, kedves Kos, így biztosan nem egy szokványos nap lesz a mai. Sokat segíthet, ha nem direkt módon próbálja meg kontrollálni a dolgokat, hanem inkább, rugalmasabbá, spontánabbá válik, gyorsan alkalmazkodva a megváltozott körülményekhez.

<<< Másfélére gondoltál? Kattints! >>>

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.