Friderikusz show újra töltve? - Újra itt van, újra itt van, hajrá! - Városi Kurír

Sorting by

×

Friderikusz show újra töltve? – Újra itt van, újra itt van, hajrá!

Van egy generáció, amelyiknek a kilencvenes években a televíziózás valódi megújulását jelentette a fiatal ,Friderikusz által “berobbantott” show, amely pörgésével, témaválasztásával, felvonultatott világsztárjaival megadta az ritmust a korszerű műsorkészítésnek és nézésnek egyaránt.

Hirdetés

Friderikusz jó érzékkel csukta be

A műsor létezésének 7 éve -1990-’97- alatt rengeteg témát és vendéget mutatott be megismertetve az országot a nívós bulvár fogalmával. Lassan, lassan azonban mint minden, ez a produkció is kezdett fáradni, amit Friderikusz jó érzékkel felismert és haladéktalanul beszüntette méghozzá akkor, amikor még csak jó élmények maradtak utána. Csak zárójelben jegyezzük meg, hogy a médiaszemélyiség ezt a tulajdonságát máig sem veszítette el, mindig pontosan megérzi, mikor kell elköszönnie egy formátumtól. Fontos adománya ez a sorsnak, legalább annyira, mint azt megérezni, hogy mikor érdemes valami újba kezdeni, ami szintén jellemző “hősünkre”.

Indul az új show, semmi ráncfelvarrás

A Friderikusz Podcast színházi változata természetesen sok tekintetben különbözni fog attól, amit kéthetente látni és hallani lehet az internetes felületeken. A speciális színházi változatban továbbra is láthatnak interjúkat különleges sorsú emberekkel, de a színházi változatban beleshetnek az interjúkészítés kulisszái mögé is, továbbá Friderikusz Sándor a műsorkészítéssel kapcsolatos dilemmáit is megosztja majd a jelenlévő közönséggel, adott esetben színpadi vendégeivel kötetlen formában beszélnek ki aktuális közéleti és kulturális témákat, olykor élőben hivatásos kritikusokat is szóra bír podcast műsorával kapcsolatban, mindemellett találkozhatnak a Podcast egyes korábbi népszerű vendégeivel is, őket a színházban jelenlévő közönség kérdezheti is, esetenként pedig egy-egy korábbi podcast-vendég vitákat gerjesztett élettörténetéből jellemző részleteket színészek is előadnak majd rögtönzött formában – mindezekre pedig élő zene és némi humor kíséretében számíthatnak.

A Friderikusz Podcast vadonatúj speciális színházi élő műsora évente nem többször, mint csak három, legfeljebb négy alkalommal jelentkezik majd

– vettük észre a SzinházTV oldalán.

Előzmény

Rákattint Friderikusz Sándorra? – A Youtube-on indít saját műsort

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.