A horoszkópod szerint Kánaán-közeli az állapot..... - Városi Kurír

Sorting by

×

A horoszkópod szerint Kánaán-közeli az állapot…..

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra. Van  úgy, hogy a horoszkóp szinte minden jegynek reménytelenséget, közvetít, az azonban nem ez a nap. Mára szinte minden csillagjegynek jót ígér az Univerzum hírnöke.

Hirdetés

Kos

A világ le lesz nyűgözve a tettrekészségedtől a mai napon. Semmi nem jelent számodra akadályt és a család, a barátok is szívesen fordulnak majd hozzád. Csak arra figyelj, hogy olyan dolgokat ne vállalj magadra, amiket mindenképpen nekik kell megtenniük.

Bika

Lehet, hogy egy barátod segítségére lesz szükséged, aki jó kapcsolatokkal rendelkezik. Figyelj rá, hogy kérésként hangozzék a hívásod, ne parancsként. Figyelmeztet a horoszkóp.

Ikrek

Ne hagyd, hogy a kollégáid vagy a barátaid olyan dologra vegyenek rá, amit nem érzel helyesnek. Ha valaki azt mondja, hogy mást nem tehetsz, csak egy választásod van, adj magadnak időt és fedezd fel, mégis mi lehet azon kívül alternatíva.

Rák

Úgy tűnik, hogy az ég is ellened van, de valószínű, hogy csak te látod ilyen borúsan a helyzetet. Elég szívós jegy vagy, szóval ne hagyd, hogy az apróságok kifogjanak rajtad. Keresd a lelki békéd odabenn.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.