Tóth Bertalan vitázna fideszes “kollégájával” – Ön szerint mi lesz a válasz?

Tóth Bertalan a bejelentések ma szokásos módján, közösségi oldalán jelentette be, hogy megméretné magát a Fidesz EP-listavezetőjével, Trócsányi Lászlóval. 

Mennyit tenne rá?

Az MSZP EP-listavezetője időpontot és helyszínt is javasolt, eszerint az EP-választás előtt két nappal, május 24-én 11 órakor a Villányi úti Konferenciaközpontban tartanák meg az eseményt. Hogy valóban lesz-e vita, az erősen kérdéses, a Fidesz ugyanis régóta kerüli az ilyen alkalmakat. Tavaly az országgyűlési választás előtt Orbán sem vitázott, sajtófőnöke szerint azért nem, mert a parlamentben ezt megtette. Havasi Bertalan ehhez hozzátette:

„a viták ideje lejárt, ez most a választók döntésének ideje”

Arról nem szól a fáma, hogy a többi listavezető is beszállna-e a Fidesz kihívásába. Sebaj, hosszú még a nap! Emlékezetes, hogy az ellenzékiek már megvitatták az RTL nézői előtt a “hogyan tovább” kérdését.

“Az öt ellenzéki párt EP listavezetőjét az Új Egyenlőség társadalomelméleti magazin rendezvényén faggatják majd a szervezők. A vita olyan kérdésekre igyekszik majd választ adni, hogy mit gondolnak az ellenzéki Európai Parlamenti listavezetők Európáról? Mik a legfontosabb ügyeik? Hogyan viszonyulnak a következő értékekhez: empátia, szolidaritás, igazságosság, szabadság, jogállamiság, fenntarthatóság?

Kapcsolódó

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük