További szigorításokat ígér Gulyás Gergely és a kormány

A miniszterelnökséget vezető miniszter hétfő este az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a koronavírus-járvány elleni intézkedésekről, illetve a legfontosabb bel- és külpolitikai kérdésekről.

Dönt a kormány

További szigorításokról dönt a koronavírus-járvány miatt eheti ülésén a kormány – jelentette be a miniszterelnökséget vezető miniszter. Gulyás Gergely az Inforádió Aréna című műsorában elmondta, hogy a várható döntések az emberek és az intézmények mindennapjait is érintik majd.

Fontosnak nevezte ugyanakkor, hogy az iskolák továbbra is nyitva legyenek. Hozzátette, hogy az egyetemek maguk dönthetnek a távoktatás bevezetéséről. Gulyás Gergely elmondta, hogy a sportrendezvényeken a maszkviselést szabályit is tárgyalják. Úgy fogalmazott, hogy ha tömeges a jogsértés, akkor be kell zárni a stadiont.

A beigért egyenlőre nagyon homályos szigorítások sajnos már nagyon későn érkeznek. A kormány eddig elszabotálta a védekezést, mint oly sokszor most is megúszásra játszott, ám ezt a lehetőséget nem tartalmazza a pandémia.

<<<<<<<<<<< A Városi Kurír legfrissebb hírei >>>>>>>>>>>>>>>

Amire most készülnek Gulyásék az a legjobb esetben csak tűzoltás, méghozzá egy olyan tűz oltása, amelynek gyújtása idején szándékosam vagy alkalmatlanságból félrenézett Magyarország kormánya.

koronavírus-járvány

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük