Trump-politika, csak tiszta forrásból: luxuskéjnők, poptitánok, háborús veteránok, csodarabbik és olajsejkek

James Comey, kirúgott FBI-igazgató emlékirata és nyilvános fellépése valósággal bombát robbantott az amerikai politikában. Trump nem teszi az ablakba, amit most kap. 

James Comey: „Trump morálisan alkalmatlan”

“Morálisan alkalmatlan elnöknek, folyamatosan hazudik, úgy irányítja a Fehér Házat, mint egy maffiafőnök, a nőket pedig úgy kezeli, mintha húsdarabok lennének. Ezek voltak a legsúlyosabb állításai az amerikai szövetségi nyomzóiroda egykori igazgatójának, aki először adott interjút azóta, hogy Donald Trump tavaly kirúgta. James Comeyt, akinek emlékirata kedden jelenik meg, az elnök még a tévéinterjú előtt gennyládának nevezte, akinek börtönben a helye.”

– Részletek az RTL Klub Híradójának összeállításában.

ÉS-szemle: Orosz luxuskéjnők, azeri poptitánok, háborús veteránok, chaszid csodarabbik és olajsejkek

Orosz-Amerikának eredetileg Alaszkát hívta a magyar sajtó, 1867-ig, amikor is az Egyesült Államok néhány millió dollárért megvette a területet.

– Ma is aktuális lenne egy kivásárlás és a visszatérés a normális üzletmenethez – állapítja meg Vágvölgyi B. András, aki ismét lendületes cikkben mutatta be az elnöki-káoszban megputyinult Egyesült Államok állapotait.

“Napi szinten jönnek a hírek szűk két év előttről, Seychelles-szigeteki titkos találkozókról; Christopher Steele volt brit MI6-ügynök, az emlékezetes dosszié szerzője azzal áll elő, hogy Trump első külügyminiszter-jelöltje a tekintélyes mormon republikánus és 2012-es elnökjelölt Mitt Romney lett volna, de Putyin lebeszélte róla Trumpot. Amerikai (Stormy Daniels) és orosz luxuskéjnők, azeri poptitánok és afgánháborús veteránok, befektetési bankárok és start­up-mogulok, internet-evangelisták és chaszid csodarabbik, olajsejkek és emírek, négycsillagos tábornokok és a Szovjetunió egykori Hősei a szereplők, igen, ilyen a mini-hidegháború a XXI. században: Rejtő Jenő találkája James Ellroyjal a boncasztalon, amint négykezesben királydrámát írnak egy diszkógömbre.”

A teljes cikk az Élet és Irodalom honlapján olvasható, ide kattintva.

Volt FBI-igazgató: Trump morálisan alkalmatlan az elnöki posztra 

Bűnügyi nyomozás folyik Donald Trump ügyvédje ellen 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük