Tudja, ki Bácskai János? Aki gúnyrajzzal támad Ferencvárosban!

Akinek ismerősen hangzik Bácskai János, volt ferencvárosi polgármester neve, az biztosan emlékszik a még regnálása alatt Reviczky Gábornak kiutalt lakás körüli botrányára. Ma mással hívta fel magára a figyelmet….

Az Ön pénzéből finanszírozott közszolga….

Azt azért érdemes nem elfelejteni, hogy Bácskai képviselő azért ül a testületben, mert voltak olyan polgárok, akik bizalmat szavaztak annak, hogy képviselni fogja az érdekeiket. Tegye fel a kezét, aki ilyesmire gondolt, amikor szavazott!

Ferencváros volt fideszes polgármestere Baranyi Krisztináról készült gúnyrajzot tett az asztalára a kerületi közgyűlésen.

Mátyás Ferenc ferencvárosi momentumos képviselő osztotta meg facebook-oldalán azt a fotót, ami a csütörtöki kerületi közgyűlésen készült, és amin az látható, hogy a kerületet sokáig vezető, majd tavaly ősszel távozó

Bácskai János fideszes politikus asztalán egy lap lóg, amin a kerület ellenzéki polgármesteréről, Baranyi Krisztináról készült gúnyrajz látható.

Bácskai “érdemi észrevétele”

“Még el sem kezdődött a testületi ülés, de Bácskai János már bebizonyította, hogy primitív, szexista és mérhetetlenül bunkó. Szégyenteljes viselkedés…” – írta a képviselő.

Baranyi egyébként csak ennyit reagált az egészre:

„A járványhelyzet idején megtett intézkedésekről számolunk éppen be, Bácskai (ex)polgármestert persze, nem ez foglalkoztatja”

– írta a Facebookon.

Vígszínházban

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük