Tudja, mi Budai Gyula legnagyobb szívfájdalma? Érdekli? Olvassa!

Budai Gyula – a Fidesz feljelentőbiztosa – szívesen réved el elmúltnyolcéves teljesítményén, amit a maga részéről sikerfutamként él meg újra és újra. Csak egyetlen dolog bántja érzékeny, kifinomult lelkét….
[mnky_ads id=”10551″]

Budai minden tőle telhetőt megtett, ami kevésnek bizonyult

Mindenki más, de főleg a bírák a felelősek azért, hogy nem sikerült az általa feljelentetteket rács mögé zárni. Nem rajta múlt tehát, hogy a bíróságokon nem ment végbe teljes mértékben a Fidesz-kontroll beteljesítése, így ha tovább visszük okfejtését, valójában Orbánt teszi felelőssé. Ennek a hírnek feltehetően nem fognak “fönt” örülni!
[mnky_ads id=”10552″]
Az Orbán-kormány egykori elszámoltatási és korrupcióellenes kormánybiztosát a Magyar Idők – ki más? – kapta mikrofonvégre, hogy meséljen kicsit a régi szép időkről. A cikkből kiderül, ha valaki elvétette volna a matekot  -hogy Budai 110 indított vizsgálatából 61 esetben tett feljelentést, ezekben 49 személyt gyanúsítottak meg, közülük 37 személy ült a vádlottak padjára.

Fidesz: a „Soros-szervezetek” máris támadják a „Stop Sorost”

Eddig tart az elrévedés, ugyanis nem folytatódik a felsorolás, hogy az említett ügyekben milyen bírói ítélet született. Valamit azért érezhet a hiátusból, hiszen hozzáteszi:

„Itt inkább az lehet a probléma, hogy a bíróságok, ha politikus is érintett az ügyben, nem mernek olyan döntést hozni, mintha egy átlagos emberről lenne szó. Pedig ugyanazokat a jogszabályokat kell alkalmazni. Csak a média rátelepszik az egészre, tudósít róla, fókuszban van, és elbizonytalanodnak a bíróságok is. A bíróságokon nem volt meg a rendszerváltás. Ezt nem én mondom, mások mondják, legutóbb két, a pályáját elhagyó bíró tett ilyen kijelentést az egyik kereskedelmi adón.”

Itt jön el az ideje, hogy felfedje, mi az, amiért nem nyugszik a lelke, amiért feltehetően álmatlanul forgolódik azóta is:

„Az én legnagyobb szívfájdalmam egyébként az, hogy Gyurcsány Ferenc nincs börtönben. Ha valaki, ő nagyon megérdemelné, hogy rács mögött legyen.”

Van ilyen még az olyan nagy formátumú emberek esetében is, mint hősünk. Kívánjuk, hogy miután felkereste orvosát, vagy gyógyszerészét, találjon megnyugvást háborgó lelke.
[mnky_ads id=”10553″]

Budai Gyula beteg – sorositiszben szenved

2 hozzászólás

  • Avatar
    2018.02.20 - 20:05
    Közvetlen hivatkozás

    Csak azt nem írták meg, hogy hány pert vesztett el, és mennyi pénzt fizetett a vesztett perek miatt. De úgy látszik nekik megéri!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük