Tudja, mi Budai Gyula legnagyobb szívfájdalma? Érdekli? Olvassa!

Budai Gyula – a Fidesz feljelentőbiztosa – szívesen réved el elmúltnyolcéves teljesítményén, amit a maga részéről sikerfutamként él meg újra és újra. Csak egyetlen dolog bántja érzékeny, kifinomult lelkét….

Budai minden tőle telhetőt megtett, ami kevésnek bizonyult

Mindenki más, de főleg a bírák a felelősek azért, hogy nem sikerült az általa feljelentetteket rács mögé zárni. Nem rajta múlt tehát, hogy a bíróságokon nem ment végbe teljes mértékben a Fidesz-kontroll beteljesítése, így ha tovább visszük okfejtését, valójában Orbánt teszi felelőssé. Ennek a hírnek feltehetően nem fognak “fönt” örülni!

Az Orbán-kormány egykori elszámoltatási és korrupcióellenes kormánybiztosát a Magyar Idők – ki más? – kapta mikrofonvégre, hogy meséljen kicsit a régi szép időkről. A cikkből kiderül, ha valaki elvétette volna a matekot  -hogy Budai 110 indított vizsgálatából 61 esetben tett feljelentést, ezekben 49 személyt gyanúsítottak meg, közülük 37 személy ült a vádlottak padjára.

Fidesz: a „Soros-szervezetek” máris támadják a „Stop Sorost”

Eddig tart az elrévedés, ugyanis nem folytatódik a felsorolás, hogy az említett ügyekben milyen bírói ítélet született. Valamit azért érezhet a hiátusból, hiszen hozzáteszi:

„Itt inkább az lehet a probléma, hogy a bíróságok, ha politikus is érintett az ügyben, nem mernek olyan döntést hozni, mintha egy átlagos emberről lenne szó. Pedig ugyanazokat a jogszabályokat kell alkalmazni. Csak a média rátelepszik az egészre, tudósít róla, fókuszban van, és elbizonytalanodnak a bíróságok is. A bíróságokon nem volt meg a rendszerváltás. Ezt nem én mondom, mások mondják, legutóbb két, a pályáját elhagyó bíró tett ilyen kijelentést az egyik kereskedelmi adón.”

Itt jön el az ideje, hogy felfedje, mi az, amiért nem nyugszik a lelke, amiért feltehetően álmatlanul forgolódik azóta is:

„Az én legnagyobb szívfájdalmam egyébként az, hogy Gyurcsány Ferenc nincs börtönben. Ha valaki, ő nagyon megérdemelné, hogy rács mögött legyen.”

Van ilyen még az olyan nagy formátumú emberek esetében is, mint hősünk. Kívánjuk, hogy miután felkereste orvosát, vagy gyógyszerészét, találjon megnyugvást háborgó lelke.

Budai Gyula beteg – sorositiszben szenved

2 hozzászólás

  • Avatar
    2018.02.20 - 20:05
    Közvetlen hivatkozás

    Csak azt nem írták meg, hogy hány pert vesztett el, és mennyi pénzt fizetett a vesztett perek miatt. De úgy látszik nekik megéri!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük