A nap meghökkentő kijelentése: ezentúl úgy hallgassa Halász János sajtótájékoztatóit, – ha kiállítják ezután is – hogy azt nem a Fidesz nevében tartja, csak mint magánember. Ez esetben ki kíváncsi rá? Vagy esetleg vele viteti el főnöke a balhét és ez benne van a fizujában?
[mnky_ads id=”10551″]

De ki is ő?

Ma megkezdődött a Helsinki Bizottság kontra Fidesz per tárgyalása. Immáron a harmadik. Az alperesek jogi képviselőjétől megtudhattuk azt a meghökkentő dolgot, hogy a Fidesz és frakció-szóvivője nem tekinti Soros-szervezetnek a Helsinki Bizottságot, ezért az alább linkelt tájékoztatón elhangzottak nem is vonatkoznak ránk.
[mnky_ads id=”10552″]

- Hirdetés -

Ha ezt a mondatot komolyan lehetne venni, akkor felvetődik a kérdés, hogy miért fizetjük közpénzből a fent nevezettet?

Azt is a bíróság tudtára adták, hogy szerintük nincs jogilag kimutatható kapcsolat Halász fideszes képviselő és a Fidesz-MPSZ nevű párt között, mivel alperesi álláspont szerint az említett úr nem a Fidesz képviseletében tartott Fidesz-logóval sajtótájékoztatót, aminek anyaga aztán a Fidesz youtube csatornájára került fel.

A felvételen végig látható a párt logója és neve, amikor Halász beszél, mindjárt két változatban. Az eseményen készített fotón pedig ötször is szerepel a Fidesz neve.
[mnky_ads id=”10553″]
A magánember nevéhez fűződik még:

Halász János nagyot lódított: szerinte, ha az ellenzéki pártok nyernek jövőre, nem emelkednek a bérek 

Halász “fideszfrakciószóvivő”, leülhet, egyes! Ne biflázzon, gondolkozzon!

A Fidesz szerint Soros szerkesztőségeket és újságírókat pénzel

 

2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét