Kerítésen innen

Közlöny van róla: tudja minek lett minisztere? A magyar életmód (?) és nemzet értékei védelmének!

Közlöny van róla! Így néz ki a 2022-2023-as tanév!

A magyar életmódot és nemzeti értékeinket védő miniszteri biztossá nevezték ki V. Németh Zsoltot – áll a Magyar Közlönyben. A volt államtitkárt négy évre nevezték ki. Juttatásait -vagyis azt, hogy mennyit adunk neki a közösből- a miniszterelnök szabadon állapíthatja meg.

Nemzeti életmódunk… a hátranyilazós?

Feladata egyebek közt:

  • „javaslatokat dolgoz ki a határokon átnyúló nemzetegyesítés céljából a magyar értékek, hagyományok, szokások bemutatására;
  • a keresztény kultúra és az azon alapuló hagyományok, szokások megőrzését, azok a ma embere számára is elérhető és megélhető közelségbe hozását célzó hosszú távú stratégiai programokat dolgoz ki; a magyar identitás és ezen belül kifejezetten a magyar életmód védelmét és megerősítését célzó koncepciót alkot;
  • a magyar népszokások átmentését szolgáló intézkedésekre tesz javaslatot oly módon, hogy az új forma magában hordozza az ősi gyökereket is”.

Neki kell javaslatokat tennie a mindezzel kapcsolatos kommunikáció irányvonalaira.

Miért pont Ő?

A magyar életmódot és nemzeti értékeinket védő miniszteri biztossá nevezték ki V. Németh Zsoltot – áll a Magyar Közlönyben. A volt államtitkárt négy évre nevezték ki. Juttatásait -vagyis azt, hogy mennyit adunk neki a közösből- a miniszterelnök szabadon állapíthatja meg. földmérő üzemmérnök és diplomás humán szervező, a Lezsák Sándor nevével fémjelzett Nemzeti Fórum egyik alapítója, Vasvár volt polgármestere. 1998 óta a körmendi választókerület országgyűlési képviselője, 2004-ig MDF-esként, azóta fideszes. Nyolc évig a mai Agrárminisztérium elődjében volt államtitkár, egyebek közt hozzá tartozott az önálló tárca nélkül maradt környezetvédelem.

2018-tól miniszteri biztosként foglalkozott a

„kiemelkedő nemzeti értékekkel”.

Most egy ranggal feljebb lépett, miniszterelnöki biztos lett, bár munkáját a kormányfő „az agrárminiszter útján irányítja”.

Juttatásait egy friss törvénymódosítás nyomán Orbán Viktor szabadon állapítja meg, azok nem függnek semmilyen mutatószámtól.

Kapcsolódó

Forrás

 

Szólj hozzá!