Tudta, hogy rabszolgaság vár Önre? – Fazekas Sándor szerint Brüsszel gyarmatosítani készül

Fazekas a szívére vette, hogy ha Magyarország megszegi az önként vállalt közösség törvényét, és többszöri halk-szavú figyelmeztetés ellenére sem vált irányt, azt szankcionálni kénytelenek.Jön a gályarabság, hacsak Orbán meg nem véd

A politikus arról beszélt, hogy

“jogszabályok alkotásával, különböző kötelezettségszegési eljárásokkal nyíltan vagy kevésbé nyíltan megpróbálnak bekényszeríteni bennünket egy olyan államszövetségbe vagy szervezetbe, amelyben a magyarság csak alárendelt szerepet játszhat.”

Megfogalmazása szerint valakik, valahol, ki tudja milyen tárgyalótermekben, eldöntötték, hogy ez a mostani Európa nem is annyira korszerű, inkább legyen valamilyen

“ködös Európai Egyesült Államok (…) de ez a modernkori gyarmatosításnak is nevezhető szándék elfogadhatatlan.”

Szerinte a Soros-vezérelt Brüsszel mindenbe bele akar szólni,

“az uborka görbületétől az emberek betelepítéséig, pedig tudomásul kell venni, hogy a magyar emberek egyértelműen döntöttek arról, hogy magyar Magyarországot akarnak. Nem akarunk vegyes társadalmat, ázsiai és afrikai tömegeket befogadni”,(…) nem kérünk a bűnözésből, a terrorizmusból, abból meg különösen nem, hogy mások mondják meg nekünk, mi a jó Magyarországnak”.

Kötelezettségünk nem teljesítését azzal igyekezett megokolni, hogy

“a magyarság, a kereszténység felszámolásával járna, ezért kell hitben erősödnünk és összefognunk.”

Mivel éppen Lentiben mondta el a kormány mondandóját a miniszter, így csöpögtetett a helyieknek a nemzetmentés poharából:

„Lenti a magyarság végvára, mert Ausztria, Horvátország, Szlovénia vonzásában is mindig hűséges tudott maradni Magyarországhoz. A határon túli magyar közösségnek is nagyon fontos támpontja, segítsége a megmaradásban, a gazdasági kapcsolatok erősítésében, a kultúrában egyaránt.”

Fazekas Sándor bejelentette, – ahogy ez manapság, választás előtt dívik – hogy a város a közeljövőben 300 millió forintot fordíthat a piac felújítására, 200 milliót óvoda- és bölcsőde-korszerűsítésre, 170 milliót pedig a strandfejlesztés tervezésére.
Horváth László polgármester (Fidesz-KDNP) ünnepi beszédében tovább ment, hangsúlyozta, hogy

„több mint 25 projektben ötmilliárd forintot meghaladó értékű beruházás indult vagy indul a városban. Egyebek között háziorvosi rendelőket újítanak fel, új buszpályaudvart építenek, folytatódik a külterületi utak aszfaltozása és a kerékpárutak építése. Több mint kétmilliárd forintból megkezdődik a szennyvíztisztító rekonstrukciója, állami beruházásként pedig új sportcsarnok is épül Lentiben.”

Ennyi közpénzünket ajánlották fel fél óra alatt egy helyen! Képzeljék el, hány nap és hány helyiség várja még a nemzet minisztereit! Sokba kerül ez nekünk és az ezerszer átkozott Európai Unió kisembereinek! Persze, ha valóra válik.
(forrás: MTI)

Brüsszel bíróság elé citálja Magyarországot

Orbán harcos jó éjszakát kívánt Brüsszelből – Kézitusa volt, afféle politikai kézitusa

Mátrai Anna

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Egy hozzászólás itt: “Tudta, hogy rabszolgaság vár Önre? – Fazekas Sándor szerint Brüsszel gyarmatosítani készül

 • Avatar
  2018.01.06 - 23:37
  Közvetlen hivatkozás

  A magyarok már régen rabszolgaságban élnek. Orbán egy aljas és velejéig romlott látszat demokráciára épült diktatúrát hozott létre a bűnbandájával együtt. Leépítették a demokráciát, szétverték a jogállamot, eltörölték az Alkotmányt. Napi szinten fosztogatják a magyar népet és egyre jobban a kemény diktatúrába tolják az országot.

  Kemény diktatúrában nem lesz ám szabad az engedélyük nélkül kimenni Nyugatra sem így azok súlyos tévedésben vannak, akik azt gondolják legfeljebb kimennek Nyugatra. Most még igen, de később már nem.

  Külföldön már réges-régen eltaposták volna Orbánékat. Nincs még egy ilyen gyáva nép a Földön, mint a magyar. Ezek verik a mellüket 48-ra meg 56-ra? Közük nincs a mai magyaroknak a bátorsághoz és önfeláldozáshoz. Közük nincs a haza és a nemzet fogalmához.

  Félnek, meg féltik a munkahelyeiket. Ezek egy gyáva nép kifogásai. Miért máshol nem kellene félteniük ahol fellázadnak és nekik mennek a kormányoknak? Hagyjuk már. Ide már tettekre van szükség a szavak helyett.

  Amúgy is mit nem értenek a magyarok. Amennyiben kimenne 1-2 millió ember országszerte Orbánék úgy menekülnének, mint patkányok a süllyedő hajóról, mert valójában félnek. A nép mindig erősebb bármely regnáló hatalomnál.

  Az ellenzéknek ez lenne a feladata, hogy pénzelje és megszervezze és nem az, hogy hitegessék ismételten a magyar népet. Innen tudni, hogy ma nincs egyetlen demokrata sem a magyar parlamentben.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük