Turul félelem-gyűlölet szárnyai csapkodnak felettünk, kell ez nekünk már a harmadik évezred elején?

Minőségi új magyar ember- részletek egy papír darabkából a nagy nemzeti toj-toj láncolat ismeretlen fülkéjéből. Ez állt az árnyékszéken talált fecnin:

“A világ egyik legjobb és legerősebb nemzete leszünk. Befogadunk mindenkit a migráncsok kivételével, aki része akar lenni a nemzetnek és a nemzeti ügyek prioritását elfogadja. A színesek és a szemiták, a melegek és komcsik viszont nem kellenek. Ők annyira mások, annyira különböznek tőlünk, hogy nem férnek bele a nemzetről alkotott képünkbe. Nem lenne képünk őket is befogadni.

Mert nem lehet más célunk, mint az ősi magyar vér megtartása és megőrzése mindenáron. Hiszen a magyar nemzet a turanid faj egyik legjobb része, a világ egyik legjobb nemzete. A legerősebb nemzet. Minden nemzet legjobbika. Létszükségünk egy erős, nagyobb Magyarország. Óriási hatalom van a Magyar fajban, a minőségileg rontatlan Magyar vérben. Minél tisztábban és (minőségileg) rontatlanabbul öröklik egyének a Magyar vért annál erősebben, rendszeresebben, és nagyobb mértékben üthet ki bennük ez az erő.

Leginkább, legerősebben (és generációról generációra legmegbízhatóbban) ez az erő a Magyar etnikum legrontatlanabb részeiben, a fajilag és minőségileg őseivel majdnem egyenlő szinten levő egyéneiben van meg, van jelen, bukkan fel. Roppant erő van a Magyar fajiságban, és az ezt öröklőkben. Ez, amiben mi bízunk, és ez az erő ami naggyá fog tenni minket megint..(főleg és még inkább ha ezt az erőt, minőséget még tovább is fejlesszük). Ősanyánk velünk van.(ismeretlen szerző)”.

Eddig az idézet egy nemzeti toj-toj fülkéből, fenéktörlő papírra írva, amely az óta érthető okokból feltehetően megsemmisült. Mellesleg a Tárki két évvel ezelőtt, tavasszal publikált mérése szerint kis hazánkban soha nem látott méreteket öltött az idegenellenesség.

A lényeg

Melyek is hát, az oly sokszor vitatott és emlegetett mai magyar fasizmus jellemzői, melyek e naplótöredékben is, nyomokban fellelhetők? S amelyek nem az olasz, német, vagy a Dimitrov féle meghatározásokból erednek. Lássuk hát, a teljesség igénye nélkül a tájékozódási pontokat.

Hungarizmus. A nemzet abszolút fetisizálása. A magyar népre, a családra, a hazára és az anyaföldre való állandó populista hivatkozás, az új világ szükségességének hangoztatása mellett.

Esztelen nacionalizmus, a szomszéd népekkel szembeni reváns politika, területkövetelés, a kornak megfelelő finom kiadásban.

Fajelmélet. A magyar nemzet felsőbbrendűségének hirdetése és annak a mindennapi gyakorlatba való átültetése az élet minden területén.

Zsidó, baloldal, valamint cigány ellenesség, az erőtlenebbek és gyengébbek megvetése, és elszigetelésükre való erőteljes hajlam.

Időszerű gondolatok

Rád is szükség van! | A Hozz, Világra Még Egy Magyart videóban aztán kicsúcsosodik mindaz, amit idáig olvashattak. A másság, a másként gondolkodók, viselkedők és tevékenykedők lenézése, megalázása és semmibevétele mellett a kirekesztésükre irányuló törekvés.

Az eddigiek vajon kikhez állnak közelebb? Kik azok, akik a felsoroltak szellemében akarnak tevékenykedni, vagy már tevékenykednek is, ha nem is abszolút azonosulva a leírt jellemzőkkel, de mindezek ismeretében cselekedve képzelik el a szebb magyar jövőt, és programjaikban mindezek nyomokban fel is lelhetők? Kik ők? És kik a támogatóik?

Szerencsére vannak azért olyanok is, akiknek helyén van az eszük. Például Lucának, aki blogján írja le mindazt, amit az előbb említett szülésekre buzdító videóval és a leírtakkal kapcsolatban gondol. Fogtátok magyarok?

Kapcsolódó

Lángossütő is lehetett volna – firkarcolat

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük