Sokak fantáziáját megmozgatja az 51-es körzet titka, a lezuhant UFO-k esetleges holléte, így nem csoda, hogy a hazánk felett észlelt különös látvány, amit több webkamera is észlelt, beindította a fantáziát.

UFO, vagy valami egészen más...?

Fényes tűzgömb ragyogott fel péntek este az északi égbolton, melyet az idokep.hu több webkamerája is lencsevégre kapott. A látványos égi jelenség Prédikálószéken elhelyezett webkamerán jelenik meg leglátványosabban, melyen jól kivehető a fehér színben ragyogó, valószínűleg éppen felrobbanó meteor.

- Hirdetés -

(Prédikátorszék:  A 639 m magas Prédikálószék a Visegrádi-hegység egyik legmagasabb csúcsa. A csúcsra érve hazánk egyik legszebb panorámája tárul elénk a gyönyörű Dunakanyarral, a Börzsöny-hegység látványával, Nagymarossal és Visegráddal, valamint a távolabbi Vác fölé magasuló Naszály képével. A hegytetőn felállított kereszt és a szikla közelében pihenésre és piknikezésre alkalmas padok és asztalok állnak a kirándulók rendelkezésére. (dobogokokirandulas.hu)

A tűzgolyót Kékestetőn, Vecsésen és a Sas-hegyen is észlelték.

(A tűzgömb olyan meteor, amelynek fényessége meghaladja a Vénuszét. A meteorok 120 kilométer magasan érnek be a légtérbe. Felizzanak, majd 80 kilométeres magasságban teljesen elégnek. (blikk.hu)

Pataky Attila – zenélés helyett, mellett, után – bemutatta párját az UFÓ-haveroknak

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét