Pataky Attila – zenélés helyett, mellett, után – bemutatta párját az UFÓ-haveroknak

Vasárnap még a a Miskolci Sörfesztiválon zúzott együttesével, kedden azzal sikeredett címlapra kerülnie, hogy ugyan nem vitték magukkal, de abban a megtiszteltetésben volt része, hogy bemutathatta hitvesét, Orsit is a földönkívülieknek.

Eddig csak a duma volt, de most Orsi is látta….

Pataky papa szerint Balatonnál élték meg a csodát, az “érzékelést” kedvesével, Nyikovics Orsolyával:

A Balatonnál voltunk pár hete, egyszer csak felnéztem az égre és tudtam, hogy ott vannak. Éreztem, hogy közel vannak, azonnal szóltam Orsinak, és egy izzó fényes pont felé mutattam az égen. Látod, Csillagom, ez egy idegen objektum! Tudom, hogy földönkívüliek voltak, én meg tudom különböztetni egymástól az emberi és az idegen gépeket. Számtalan esetben hasonló repülő eszközökkel kísérleteznek a nagyhatalmak is, amit a földön kívüli fajoktól kapnak cserébe a „szolgálataikért” (…) Orsit teljesen hatalmába kerítette a pillanat. Ő eddig is hitt nekem, de most szinte kézzelfogható volt a bizonyíték.

-mesélte a lokal.hu-nak.

illusztráció: pixabay

Nagyhatalmak hálójában…

Leplezik, elrejtik az igazságot, pedig sokan tudjuk, hogy mi a valóság. Szeretném, hogy végre beismerjék, hogy köztünk élnek a földön kívüli lények, hiszen ezt ők tényleg tudják! Sokan nehezen dolgozzák fel, ha hasonló furcsaságokat látnak vagy élnek át, pedig a Men in Black című film csupán a jéghegy csúcsát mutatja be, a valóság sokkal több és keményebb annál. Több fajjal is lepaktáltak a nagyhatalmak a technológiáért cserébe. A Hold túloldalán élő sárkánylények, a drachonok is ilyenek, ezért nem lehet évtizedek óta hallani a Hold sötét oldaláról, mert tényleg a sötétség uralja

-véli a rocker.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük