BanánköztársaságKiemelt hírek

Újabb Orbán-bukta: ki kinek a használt ágyneműjébe fekszik?

ágynemű

Gábor György filozófustól rengeteg fontos gondolatot idéztünk már.  Most viszont egy nagyon is hétköznapi Orbán-buktára hívja fel a figyelmet közösségi oldala tanúsága szerint: az ágynemű, mint metafora?

A disznókereskedő esete Fedák Sárival

Hogy van-e alapja az alábbi városi legendának, avagy nincs, nem tudni, de itt nem is ez az igazán érdekes.

Valamikor szóbeszéd járta, hogy egy szerb disznókereskedő meg akarta szerezni magának Fedák Sárit, ám ez a nagy ígérvények ellenére sem jött össze emberünknek. Ezért aztán innovatív megoldást talált: járta azokat a helységeket, ahol Fedák Sári fellépett, kiderítette, melyik szállodában lakott, s amikor Fedák Sári továbbutazott, a szerb disznókereskedő hatalmas pénzek ellenében elérte, hogy ne húzzák le a művésznő ágyát, hadd feküdjön bele egy-két órára.

Miért is jutott ez az eszembe?

Mai hír, hogy döntött a kínai Sinopharm: ők is mRNS-vakcina gyártásába kezdenek.

És akkor most jusson eszünkbe az, amit a világ első számú virológusa, vakcina-szakértője, Orbán Viktor az isteni kinyilatkoztatást felülmúló hitelességével mondott nem is oly régen. Idézem:

„Én úgy vagyok vele, hogy ezt a vírust a kínaiak ismerik legrégebb óta, ezért abból indulok ki, hogy valószínűleg ők is tudják róla a legtöbbet, úgyhogy én megvárom a soromat, és ha választhatok majd, akkor kínai vakcinát kérek”.

És miközben Orbán még a kínaiaknál is jobban tudta, hogy melyik a legjobb vakcina, s melyiket érdemes magasan a legdrágábban megvásárolni, majd emberek tömegeire rádumálni-ráerőszakolni-rámanipulálni, közben a kínai vakcinával szembeni fenntartásainak hangot adó ellenzéket Orbán és tudományos segédmunkatárs-pribékjei „oltásellenesnek” kiáltották ki.

Vagyis Orbán befeküdt a kínaiak által otthagyott Sinopharm ágyába.

p.s. Miközben vezérünk Kötcsén arról szónokolt, hogy Kína már lehagyta a nyugati világot.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

About Author

Comments (1)

  1. Orbánt Pfinofarmmal oltották! Nem hallottatok róla?

Szólj hozzá!