Rögtön a Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió megszűnésének bejelentése után felröppent, hogy az LMP elnökségi tagja veheti meg a lapot. Ungár a hvg.hu-nak megerősítette, hogy tényleg elindult erről az egyeztetés és vételi ajánlatot tesz.
[mnky_ads id=”10551″]

Egy beszélgetés már volt, de formálisan kedden tesz vételi ajánlatot a Magyar Nemzetre – erősítette meg Ungár Péter, az LMP elnökségi tagja kérdésünkre. Mint mondta, árvita így még lehet, de a szándéka valóban a lap megvásárlása, erről részleteket későbbre ígért.

Közben a lap szerkesztőségében az az információ terjed, hogy Ungáron kívül más érdeklődök is vannak, köztük külföldi befektető.
[mnky_ads id=”10552″]

Ungárnak jelentős vagyona van, édesapjától, Ungár Andrástól megörökölte az ingatlanhasznosítással foglalkozó milliárdos társaság, a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. (BIF) tetemes üzletrészét testvérével és édesanyjával, Schmidt Mária történész-kormánybiztossal együtt.

Így jelentették be a Magyar Nemzet megszűnését

A Magyar Nemzet egyik újságírója, Földi Bence a Twitteren posztolt egy videót a bejelentésről. A videó itt nézhető meg >>>

(Forrás: hvg.hu)

Kapcsolódó:

Simicska behódolt? – megszűnik a Magyar Nemzet!

[mnky_ads id=”10553″]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét