Utazás a mai horoszkóp körül - Városi Kurír

Sorting by

×

Utazás a mai horoszkóp körül

Oroszlán

Néhány könyv, amiket mostanában olvasott olyannyira lenyűgözte, hogy az újdonsült impulzusok akár életét is megváltoztathatják. Ennek hatására feltehetőleg, ígéri a horoszkóp,  sokkal nyitottabbá válik a következő időszakban az ősi misztériumok, vagy a tudományos felfedezések irányába. Nem valószínű, hogy ez csak egy múló hóbort lesz, lehet, hogy egész életére ki fog hatni az elkövetkező napok hatása. Mindent el akar majd olvasni, ami új, kedvelt témájával kapcsolatos.

Hirdetés

Szűz

Általában bízik az ösztöneiben, kedves Szűz, s nem szereti kikérni mások tanácsait, különösen, ha anyagiakról van szó, hisz igazán csak ön láthatja át alapvetőén, pontos pénzügyi állapotát. Ma azonban egy nehézség miatt, talán mégis érdemes lenne kikérnie egy bizalmasa, esetleg egy pénzügyi szakember véleményét is azzal kapcsolatban, hogyan is növelhetné még bevételeit, amellett, hogy meg ne inogna anyagi stabilitása. Ha tanácsolnak valamit, az alapos megfontolást követően, részben, vagy egészben, alkalmazza a hallottakat.

Mérleg

Ma egy új csoportosulás, vagy baráti kör lehet önre nagy hatással, olyannyira, hogy meglepő változásokat hozhatnak életébe eme új emberek. Ez eleinte kicsit váratlan, talán ijesztő is lehet, de pont ez adja meg az élet romantikáját, azaz, hogy sohasem tudni, mi vár az emberre a következő sarkon. Mondjon igent, s vállalja be, amit be kell, ebből ugyanis hosszútávú gyarapodás lehet!

Nagy horoszkóp 2022-re az önismeret évére

Skorpió

A mai nap folyamán könnyen képbe kerülhetnek önnél újabb alternatívák, egy már folyó üggyel kapcsolatban, kedves Skorpió, melyek esetében, most csakis önön múlik, hogy mennyire él a felkínált lehetőségekkel! Hányja-vesse csak meg alaposan a dolgokat, s, ha sikerült kitalálnia, hogy jöhetne ki a legjobban ebből a dologból, azonnal fogjon is neki a megvalósításhoz. Ha kér, kap, ha ad, azt most többszörösen kapja vissza!

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.