Sorting by

×

Utazás a mai horoszkóp körül

Egy nap, egy jövő, a ma jelenideje holnapra már múltidővé szelídül, de a tanulsága ott maradnak továbbra is, főleg ha figyelünk rájuk, ebben az odafigyelésben segíthet a horoszkóp.

Kos

A mai nap eseményei kapcsán komoly aggályai merülhetnek fel egy személlyel kapcsolatban, aki igencsak két lábbal taposhatja most értékrendjét. Érthető, ha nem nézi jó szemmel a dolgot, azonban nehézségeket okozhat, hogy ezt a valakit nem lenne olyan egyszerű kizárnia az életéből, így valamelyest kénytelen lehet viselni a dolgok, ami bizony nem egy kellemes helyzet. Bármilyen nehéz is, próbáljon meg valahogy mégis jól kijönni a dologból, s megoldani valahogy, hogy minél kevesebbet kelljen a jövőben érintkeznie ezzel a valakivel.

Bika

Ma sürgető teendők akadhatnak otthona karbantartását illetően, kedves Bika, s esetleges javítási munkák is aktuálissá válhatnak. Akármennyire is úgy érzi azonban, hogy, maga is konyítva egy kicsit a dolgokhoz, kézbe venné az ügyet, ezt ma semmiképpen se tegye, mert annak most szinte biztosan nagyobb katasztrófa lenne a vége. Még, ha drágább is, inkább bízza egy szerelőre a dolgot, azzal ugyanis hosszútávon, biztosan nem fizet majd rá, ha ügyel, hogy minden papírok ellenében, garanciálisan menjen.

Ikrek

Kedves Ikrek, ha olyan munkája van, ami beszéddel, vagy írással jár, ma biztos meggyűlhet velük a baja. Nehezen találja szavait, s kreativitását, ezért sok diót vehet igénybe feladatainak elvégzése. Most valahogy máshol járnak gondolatai, s nehezen tér vissza a való világba. Sose bánja, valószínűleg így is elégedett lesz a leadott teljesítményével, ígéri a horoszkóp.

Rák

Az ön számára fontos családi értékek ma nagyon megváltozhatnak. Lehet, hogy közeli barátaiban fedezi fel igazi családját, vagy arra a megállapításra jut, hogy egy rendhagyó családi modell jobban is tudna működni, mint egy hagyományos. Mi van, ha jobban preferál egy egymást segítő közösségként működő családot, mint egy szétrobbant környezetet? Ne hagyja, figyelmezteti a horoszkóp,  hogy rokonai iránti aggodalmai visszatartsák önt döntéseiben.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.