Sorting by

×

Október első hétvégi horoszkópja! – Ez a hétvége a “hasznos dolgot csinálás” ideje

Na tessék! Ez is eljött! Itt az első októberi hétvége és a hozzá tartozó elengedhetetlen horoszkóp, hogy tudja mire számíthat. Úgy tűnik, az aktív pihenés uralja a terepet, lehet például aktívan “semmittenni”, akinek az a klassz, de lehet passzívan kirándulni, lődörögni, vagy ami tetszik. A lényeg: mindenki igyekezzen azt csinálni, amit akar!

Kos

Október első hétvégéje hihetetlen lendülettel indul a számodra. Délutánra le fogsz lassulni, aminek a kedvesed örülni fog. Amíg pörögsz, nem tud kapcsolódni hozzád. Olyankor úgy érzi, hogy nem figyelsz rá. Szombat este ez már nem okoz gondot…

+ ajcsi szombati horoszkóp

Meglehetõs ellenérzésekkel találhatja szembe magát a mai nap folyamán a Kos, melyeket nagyon a szívére vehet, még akkor is, ha nem is õ van a célkeresztben. A lelkiismeret-furdalás, vagy az igazságtalan vádak esetén fellépõ düh azonban nem válasz, még akkor sem, ha jogos. Muszáj lépéseket tennie azért, hogy, vagy helyrehozza, amit esetleg elrontott, vagy, hogy logikus észérvekkel és bizonyítékokkal alátámasztva, tisztázza magát a vádak alól.

Bika

Végre egy finom hétvége. Engedd felszínre a benned rejtőző gourmand-t! A párod boldog lesz, ha főzöl neki valami finomat. Megteheted, hogy egyedül kivonulsz a konyhába. Vagy elviheted őt valami különleges helyre. Nem muszáj drágának lennie.

+ ajcsi szombati horoszkóp

Könnyen úgy érezheti, kedves Bika, hogy, amikor halad a szekér, akkor mindenki hirtelen elõbújik a ködbõl, s vállszélességgel felsorakozik ön mellett, ugyanakkor, amikor keményen kellene küzdeni és sok a feladat, valahogy mindenki hirtelen eltûnik ön mellõl. Megfigyeléseiben sajnos lehet valami. Próbáljon meg azonban ma nem erre koncentrálni, hanem inkább arra, hogy van egy nagy elõnye is a helyzetnek, mégpedig az, hogy biztonságot nyújthat önnek a tudat, hogy, bár többet dolgozik, mint mások, ugyanakkor ön legalább nem szorul segítségre, s egymaga is helyt tud állni, legyen szó bármirõl…

Ikrek

Nagy szükséged van pihenésre ezen a hétvégén a bolygók szerint. Ha nem adod meg a szervezetednek a feltöltődés lehetőségét, akkor le fogsz robbanni. Ennek jegyében alakítsd ki a programot! És szólj a szerelmednek, hogy közös döntés legyen!

+ ajcsi szombati horoszkóp

Ma egy igenkellemes társasági esemény lehet kilátásba, esetleg barátai toppanhatnak be önhöz, de akárhogy is, ma igazán remekül fog szórakozni, ráadásul, a nagy beszélgetésben még egész meglepõ és izgalmas dolgokra is derülhet fény, melyeket eddig még csak nem is feltételezett ismerõseirõl. A közös kikapcsolódást azért érdemes ma idõben zárnia, mert holnap meglehetõsen fárasztó nap várhat önre, amikor is ildomos lenne toppon lennie.

Rák

Október első hétvégéjén a barátság és a szerelem egyaránt fontossá válik. Leleményesnek kell lenned, hogy olyasmit találj ki, ami a barátaidnak és a szerelmednek is tetszik. Egy őszi piknik, tollasozás, biciklis kirándulás jó ötlet.

+ ajcsi szombati horoszkóp

A mai napon, amennyiben szingli, egy váratlan, romantikus felkérésre számíthat, melynek nagyon fog örülni, s amire természetesen szinte az egész nap lázasan készülhet, s csakis arra kalandozhatnak gondolatai. Ha azonban jelenleg párban él, akkor sem kell nélkülöznie a romantikát és a gyengédséget, ugyanis párjával ma különös összhangba kerülhetnek, aminek hamarosan egy nagyon meghitt, együtt eltöltött este, s egy hõn szerelmes éjszaka lehet a következménye!

Kapcsolódó

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.