Október első hétvégi horoszkópja! - Ez a hétvége a "hasznos dolgot csinálás" ideje - Városi Kurír

Sorting by

×

Október első hétvégi horoszkópja! – Ez a hétvége a “hasznos dolgot csinálás” ideje

Oroszlán

Ez a hétvége alkalmas arra, hogy hasznos dolgot csinálj. Fogy a Hold, ami kimondottan segít neked a selejtezésben, takarításban, átrendezésben. De ne csak erről szóljon a hétvégétek! Bújj oda a kedvesedhez, és kérdezd meg, hogy mire vágyik!

Hirdetés

+ ajcsi szombati horoszkóp

Könnyen lehet, hogy ma különleges vonzalmat érezhet valaki iránt, akivel már egy ideje együtt dolgozik, kedves Oroszlán! Ne lepõdjön meg azon sem, ha ez épp fordítva történik, sõt, most még hamar az is képbe kerülhet, hogy az érzés teljes mértékben kölcsönös. Az, hogy mit lép erre, nagyban függhet a helyzettõl, de mindenesetre, nagyon is hízelgõ a közeledés és vonzalom az ön számára. Kérdés, egy új barátról, vagy esetleg egy új szerelemrõl van szó? Ki kéne deríteni!

Szűz

Szombaton késő délutántól egyre kedvezőbb folyamatok indulnak el az égen, ami számodra megnyugvást hoz. Béketűrésed határtalan lesz. Ez feltűnik a párodnak, és gyanakodni kezd, hogy szerelmes vagy valakibe. Nyugtasd, hogy nincs oka féltékenykedni!

+ ajcsi szombati horoszkóp

A mai napon meglehetõsen energikusnak és elszántnak érezheti magát, s felvértezheti a felismerés: bármire képes lehet, ha igazán akar! Ennek jegyében is érdemes ma nekivágnia a napnak, s meg fog lepõdni, mennyit nyomhat a latba az efféle hozzáállása. A kitûzött célig több út is vezethet, érdemes tehát ismét kihasználni intuitív és egyszersmind logikus gondolkodásmódját, akkor most nagy eredményeket érhet el, amelyekre méltán büszke is lehet!

Mérleg

A csütörtök éjjeli telihold hatását ki kell heverned. Ha összekaptatok a kedveseddel, akkor itt az ideje kibékülni. Ha nem kaptatok össze, csak puskaporos a hangulat, akkor oldani kell a feszültséget. Pl. jó borokkal, finom falatokkal, kulináris élvezetekkel…

+ ajcsi szombati horoszkóp

Ma egy meglehetõsen kényelmetlen érzés kerítheti hatalmába kedves Mérleg, mintha elfelejtett volna valamit. Ha sehogy máshogy sem tud az ügy végére járni, esetleg hazaérve, engedjen egy nagy kád forró vizet, feküdjön bele, hunyja le a szemeit és élvezze, ahogy áramlik ön körül a víz. Ürítse ki teljesen gondolatait és lazítson. Ha eközben, vagy ennek végeztével sem ugrik be semmi, akkor legalább pihent egy nagyot, s addig sem zaklatták aggasztó gondolatok…

Skorpió

Hajlamos vagy a szokottnál is nyersebben fogalmazni. Ha nem bírod ki anélkül, hogy beszólj a másiknak, ne csodálkozz, ha vita pattan ki! Ez remek előjátéka lehet egy erotikus hancúrozásnak, de veszélyes is. Jobb lenne civakodás nélkül ölelkezni…

+ ajcsi szombati horoszkóp

Ma egy fontos, csoportos tevékenységben vehet rész, ahol kulcsszerepet vállalhat. Bizonyos vonatkozásban ráadásul érzelmileg is érintett lehet, vagy érintetté válhat az ügyben, ami tovább szorgalmazza azt a gondolatot, hogy most mindenképpen érdemes teljes mértékben koncentrálnia az események szerencsés végkimenetelére. Minden izgalma és buzgalma ellenére azonban igyekezzen most alaposan meghallgatni másokat is, mert most könnyen lehet, hogy az ön kommunikációja és a mások arra adott reakciói alapozhatják meg az eljövendõ idõszak hogyan alakulását.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.