Vad antifasiszták arcukkal futottak békés neonáci öklökbe…. 2019, Magyarország 0 195

naci

A “Becsület napja”(?) kapcsán lezajlott tüntetések és ellentüntetések után szombat este a helyszínt elhagyó diákokat támadtak meg fekete ruhás alakok, és bántalmazták őket, hogy elvegyék a náluk lévő transzparenseket – számolt be elsőként a  merce.hu.


Nácik pedig vannak …..

Szombaton Budapest több pontonján gyülekeztek neonáci, hungarista és más szélsőjobboldali csoportok, hogy a 74 évvel ezelőtt Budapest ostromának záróakkordjaként lezajlott kitörési kísérletre emlékezzenek. A rendezvényen több százan vettek részt, köztük több külföldi szélsőjobboldali csoport is.

Ahogy az előző években, úgy idén is tartottak ezzel párhuzamosan antifasiszta ellentüntetést. Kisebb csoportok Budán több helyen is kifejezték ellenérzésüket azzal kapcsolatban, hogy évről-évre neonácik vonulhatnak a főváros utcáin.

Bátran megvárták, míg egy rendőr sem volt a láthatáron….

A csoport egyik tagja a Mércének nyilatkozva elmondta, hogy  békés demonstrációjuknak után hazafelé indultak. Már nem volt körülöttük egy rendőr sem, és ismeretlenek támadtak rájuk,  elvettek tőlük két zászlót, egy embert a falnak dobtak, illetve többeket megütöttek.

https://youtu.be/QzDLaYW5FVg

A beismerés – szintén bátran,  név nélkül…..

Nem sokkal a bűntett után jelent meg a Bede Zsolthoz köthető Vadhajtások nevű oldalon egy kép ahol 7 fekete ruhás férfi látható, az elrabolt transzparensekkel.


Meguntuk! Meguntuk, hogy külföldről importált antifasiszták fenyegessenek. Itt az első figyelmeztetésünk!

Emlékeztető

Bayer Zsolt lakossági fórumán januárban Bede Zsolt volt az, aki szervezőként fenyegette Gulyás Balázst, aki nemtetszésének adott hangot a bayeri retorikával kapcsolatban.

Bede Zsolt; Fotó: youtube

Bede korábban a – többek között a 2013-as diáktüntetések idején a diáktüntetők ellen kiálló – Ultras Liberi egyik meghatározó figurája volt, 2017 nyarán pedig Orbán Viktorral is fotózkodott a Duna-korzón.

 

Gábor György: Köves Slomó abban csalódik, akiben csak akar, (…) s ahhoz dörgölőzik, akihez gusztusa van

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb cikkeink

lapzsemle

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn A Brexit utáni magyar uniós szakítás rémforgatókönyvéről, a Huxitról kérdezte a Klubrádió külpolitikai …

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Szombaton egy nappal Nagy Imre újratemetésének évfordulója előtt a Magyar Nemzet közreadta minden …

figyelem

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Viszonylag csendesen, szinte lábujjhegyen érkezett meg kora délután Komlóra a beígért rossz idő, …

Rab

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Apuka puskát vett Amerikában, mire a futballsztárságot és a hittérítést kipróbált gyermek arra …

Pin It on Pinterest