Vádat emelnek Gyárfás Tamás ellen a Fenyő-gyilkosság ügyében?

Két hónapon belül vádemelési javaslattal befejeződhetnek a Fenyő-merénylettel kapcsolatban zajló nyomozások, tudta meg a Magyar Nemzet. A Nemzeti Nyomozó Iroda Gyárfás Tamás és Portik Tamás ellen a médiacézár megölésére való felbujtás miatt, a Központi Nyomozó Főügyészség Ihász Sándor volt főügyész ellen a Gyárfással kapcsolatos bűnpártolás miatt élhet vádemelési javaslattal.

Védett tanú bizonyítgatja a gyanút Gyárfásék ellen

Emlékezetes, a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) tavaly áprilisban gyilkosságra való felbujtással gyanúsította meg Gyárfás Tamást. A gyanú szerint a sportvezető azzal bízta meg Portik Tamást, az Energol egykori vezetőjét, hogy ölesse meg Fenyő János médiacézárt – írja a lap.

Gyárfás Tamás tagadja, hogy köze lett volna Fenyő megöléséhez, számos alkalommal elmondta, hogy a gyilkosságot megelőzően már rendezte a vitás ügyleteit a sajtómágnással. Információink szerint Portik egyelőre nem tett vallomást az ügyben, az mindenesetre tény, hogy a rendőrség a közelmúltban hatalmas mennyiségű hanganyagot foglalt le, amelyből az Energol-vezér és Gyárfás rendhagyó kapcsolata körvonalazódik.

Portik zsarolhatta Gyárfást

A Portik által rögzített felvételek arról tanúskodnak, hogy kettőjük közt visszatérő téma volt Fenyő János likvidálása. Az egykori olajbűnöző folyamatosan ezzel az üggyel provokálta, lényegében zsarolta a sportvezetőt.

Ugyanakkor védett tanú és a közelmúltban lefoglalt harminckét papírzsáknyi hangfelvétel, ami alapján megzsarolták a sportvezetőt, is bizonyíthatja az alapos gyanút mind Gyárfás, mind Portik ellen. Információink szerint a zsarolás ügyében kétszer tanúskodott Gyárfás Tamás felesége is- fejeződik be a cikk.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, a teljes cikk itt olvasható

Kapcsolódó

Gyárfás Tamás 100.000.000.- ért oda megy, ahová csak akar?

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük