Dráma a köbön! Az új kormányba Kósa Lajos nem fért be

Eddig azt hihettük, vállalhatatlan mivolta, de jelen állás szerint valószínűbb, hogy Kósának az Orbán-kurzus átlagát tekintve kimagasló intelligenciája miatt kötöttek útilaput a talpára! 

Kósa nem, de Kásler Miklós igen!

Ő befért! Ő az új etalon! Tuszi-Hutu, kupakolás ugrott, a kézrátétes gyógyítás, meg az ősrobbanás, mint spekuláció felkészül! Meg az is, hogy a halálos betegségek java a tízparancsolat megtartásával ezek után elkerülhető!  Úgy tűnik az őrület még fokozható, Kásler az Emberi Erőforrás Minisztérium (Micsoda barom elnevezés! De Orbánnak nagyjából eddig tart az emberség. Az erőforrásig!) minisztere lesz! Éljen!

De milyen szuper, új egészségpolitika kopogtat csontkezével, az amúgy is kőkorszakot idéző kórházi viszonyaink mellett, ha a szép új Kásler-világ majd tobzódni kezd! – Mi is a diagnózis kedves? Tüdőrák? Óóóó! Semmi gond! Tíz miatyánk, és biztos a gyógyulás! Felírok még magának egy új rózsafűzért is a biztonság kedvéért! De a perselypénzről ne feledkezzen meg!

Azért azt üzenném az összes futóbolondnak a nagy halleluja-hangulatban, hogy Káslerrel csak óvatosan, mert ha igaz lenne, hogy a tízparancsolat be nem tartása biztos út a halálos betegségekhez, akkor a teljes jelenlegi kormányzat és a Fidesz vezérkara rég felvette volna az utolsó kenetet, és hatalmas sírcsokrokat kapnának rendre mindenszentek napján, hiszen a
– Ne lopj!
– Ne hazudj, és mások becsületébe kárt ne tégy!
– Mások tulajdonát ne kívánd!
pontokat – és most ne is beszéljünk a „ne ölj, ne paráználkodj” tézisekről – 0-24 órában röhögik telibe a rezsim láthatóan makkegészséges vezetői. Ennyit Káslerről, a logikus gondolkodás teljes hiányáról, az egész hibbant szürreális világról, amit mi teremtettünk magunknak! Mi magyarok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük