Védjük meg a Fidesz idiótáit a lincseléstől!

Szájer József publicisztikában veszi védelmében egy állítólagos napilapban, a Magyar Időkben a nemzeti konzultációt, ami – szerinte – sokkal jobb, mint a népszavazás.

A Szájerek és Gulyás Gergelyek az igazán ócskák

Az egyébként alulképzettnek, vagy Németh Szilárd szerű bunkónak nem nevezhető európai parlamenti képviselő igazi szemétláda, mert pontosan tudja, hogy mit beszél, vagyis, hogy fényes nappal hazudja le a napot az égről. a képviselő kész az ócska, ámde jól fizetett állásáért, a vacak egzisztenciája védelmében eladni a lelke mellett az agyát is. Az említett szervét a cikk megírása után nyugodtan kioperáltathatja a fejéből, mert úgy látszik nincsen rá szüksége.

A Szájerek és Gulyás Gergelyek az igazán ócskák, mert nem hülyék, hanem minket néznek annak. Ha a Fidesz háborút folytat az EU, Brüsszel, Soros György, a baloldal, a liberalizmus, a politikai korrektség, a demokrácia, a nyugati világ, az Európai Unió értékrendje ellen, akkor ezek az emberek – ha végre bíróság elé kerülnek – háborús bűnösökként ülnek majd a vádlottak padjára. Különösen nagy értékre, mert a demokrácia, az emberi szabadság, a liberalizmus, Magyarország nemzeti érdekei, emberek millióinak egzisztenciája, a jogrend, a jogállam, a magántulajdon biztonsága, a közpénzek felelős kezelése ellen, aljas indokból, előre megfontolt szándékkal és folytatólagosan elkövetett bűncselekményeik soha nem évülnek el. Az elkövetők halmazati büntetése csak életfogytiglani börtön és teljes vagyonelkobzás lehet. Ha nincs ilyen törvény, akkor – Orbán Viktor nyomdokain – csinálni kell és szabad.

Hágában végzik majd ahogy a horvát tábornokok

Se Szájer, se Gulyás, se Mészáros Lőrinc, se Rogán, de a többiek se reménykedjenek abban, hogy az általuk megvetett politikai korrektségre, az általuk lebontott jogállamiságra hivatkozhatnak majd, vagy, hogy a saját maguk által maguknak, a saját bűncselekményeik elkendőzésére hozott törvényeik alapján fogják őket megvádolni és felettük törvényt ülni. Mert nem. Azok, akik kezet emeltek a jogállamra, akik csalnak, hazudnak, és mindezt csak és kizárólag a hatalmuk megtartása, a demokrácia ellehetetlenítéséért teszik, ne számítsanak a törvény védelmére. Ott fogják végezni, Hágában, ahol a horvát tábornokok. És nagyon fogunk figyelni, nehogy méregtablettával kurtítsanak jogos büntetésük időtartamán.

Akik el fogják küldeni ezt a beteg és rothadó rendszert, amelyben Szájerek és Gulyás Gergelyek hazaárulókat szolgálnak, nem lesznek vér és bosszúszomjasok. Sőt: a legfontosabb feladatuknak fogják tartani, hogy megakadályozzák a lincselést, egy második 56 kirobbanását, mert nem gyilkolni és bosszút állni akarnak, csak igazságot szolgáltatni. Kapja meg mindenki, amit érdemel, de bántódása ne essen. Először a Fidesz valamennyi kádere, és a Fideszhez kötődő üzletemberek és családtagjainak a teljes vagyonát fogja az új magyar állam elkobozni. Azzal, hogy mindenki az utolsó fillérig visszakap belőle mindent, aminek legális megszerzését adóbevallásával alátámasztani tudja, továbbá igazolja, hogy nem cinkelt kártyákkal lejátszott közbeszerzési eljárásokon került üzleti pozícióba.

A Fidesz legnagyobb hibája hogy nem fél

Azért, mert Szájer József egy senki által nem olvasott, az adófizetők pénzén fenntartott szennylapban, vagy még inkább propaganda kiadványban a néhány ezer olvasóját képes palira venni, nem jelenti azt, hogy a maradék magyarok milliói nem látják egészen pontosan mi a bánatos franc a nemzeti konzultáció és miért jobb, és kinek jobb, mint a népszavazás, amit a Fidesz-rezsim fennállása óta – akár kopaszok bevetésével is – Orbán Viktor minden erejével megakadályoz, mert – ahogy Szájer állítja az említett írásban – ők, szemben Nyugat-Európa politikusaival nem félnek a néptől részletes kérdésekre őszinte válaszokat kérni. Hát igen, az, hogy nem félnek, ez a Fidesz legnagyobb hibája és ezért kell a magyar ellenzéknek jelentős energiákat készenlétben tartania, hogy ezeket az idiótákat megvédje a felkoncolástól. Mert ők – ahogy büszkén, a sötétben fütyülve mondják – nem félnek. És lehet így is van, látva amit nap mint nap megtenni merészelnek a magyar emberek ellen.

Kádár és rendszere ehhez képest folyamatosan – elnézést a csúnya szóért – fosott. Ha egy reggelre Csepelen valaki bekente szarral a Lenin-szobrot, még aznap összeült a párt Politikai Bizottsága és döntött a csepeliek munkabérének emeléséről. Mert – emlékezve 56-ra – tényleg be voltak szarva – szemben a Fidesz-vitézekkel, ezek közé tartozik Szájer is, akiket életükben még senki meg nem szorongatott, felelősségre nem vont, ezért nem félnek az atyaúristentől sem. Pedig lassan itt lenne az ideje. Mint ahogy annak is, hogy a magyar ellenzék leszakadjon végre a NER rendszeréről, felhagyjon az áldemokrácia folyamatos legitimálásával, azzal, hogy szüntelenül együttműködést keresnek egymással demokratikus versengés helyett és választásokra gyúrnak, ahol – ők is tudják – esélyük a győzelemre egy mákszemnyi nincs. Helyette ki kellene menni az utcára, le kellene menni vidékre, meg kellene beszélni az ott élőkkel, miért szeretik a Fideszt, és megkérdezni miért nem bíznak az ellenzékben.

Nem Budán és nem Pesten, hanem vidéken kellene beszélgetni

Jó lenne, ha rövid időn belül valaki szót értene és nem egy momentumnyira, a vidékkel, a magyar emberek millióival, akik nem az I. a II. az V. a XI, vagy a XII. kerületben laknak és nem azzal vannak elfoglalva, hogy mennyivel nőtt az ingatlanuk négyzetméterének értéke. Nem Budán és Nem Pesten, hanem a végeken, a kisvárosokban és falvakban élőkkel kellene elbeszélgetni. Még mielőtt elszakad a cérna és mindenki kap az arcába, aki szemben jön, függetlenül attól, hogy milyen státusszal ült a magyar országgyűlésben és milyen alapon kapott milliós havi fizetést és azért mi a bánatos francot volt képes napirend előtti kérdésként, interpellációként öntudatosan, de következmények nélkül előadni. Az egész tétje csak Kövér László házelnök több százezres büntetése, amit – szerencsére – csak van miből levonni.

Védjük  meg, még Szájer Józsefet is, a magukat megvédeni nem tudó idióta fideszeseket a lincseléstől. Akadályozzuk meg a népharag spontán kitörését, ami soha nem igazságos, de mindig durván erőszakos. Nem pusztítani, bosszút állni kell, hanem csak igazságot kell szolgáltatni. Ehhez nem törvényekre, nem független bíróságokra van ma már szükség, nem választási győzelemre, hanem rendszerváltásra. Egy új Magyarországra, ahol csak és kizárólag abban van konszenzus, hogy senki nem sajátíthatja ki a hatalmat, a plurális, parlamenti, liberális demokrácia az egyetlen működőképes rendszer ma a világon és nálunk is, aminek védelmében mindenkinek össze kell fognia, aki nem akar gyilkos lenni, vagy gyilkosok áldozatává válni. Ha erre képtelenek vagyunk, mindannyian nyugodtan bevehetjük a ciántablettát, ha nem – előbb vagy utóbb – le fogják nyomni a torkunkon.

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

4 hozzászólás

 • Avatar
  2017.12.04 - 21:14
  Közvetlen hivatkozás

  VAJON MIKKOR LÁTOM AZ IGAZI MAGYAR NÉPET ,HOGY MEG ÁLJ SZÓT KIMONDANI ,HOGY IDÁIG ,ÉS NE TOVÁB.

  Válasz
 • Avatar
  2018.01.24 - 22:05
  Közvetlen hivatkozás

  Én nem hiszem, hogy nem félnek. Félnek bizony és szerintem nem is kicsit. Főleg az eszesebbje (Orbán genetikailag paranoiás)
  Eddig a konzultációs kérdéseik nevetségesen egyoldalú szamárságok voltak, afféle: egyetért-e ön azzal, hogy télen hideg van, nyáron meleg van – a másik eset: szabályos hazugságokra kellett felelni igennel, vagy nemmel – helyesebben nemlétező dolgokra, mint most ez a sorosozó idióta 7 kérdés.
  A megosztás és a gyűlöletkeltés a cél.
  És kizárt, hogy ezt egy Szájer nem tudja.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük