Vége! Feljelentést tett a belga ügyészség Szájer ellen

Eljárás indult a Fidesz volt EP képviselője ellen kábítószerrel való visszaélés, a járványügyi szabályok megszegése miatt. A büntetőintézkedések akkor folytatódnak majd, ha a képviselő mentelmi jogát felfüggeszti az Európai Parlament – áll a Brüsszeli Ügyészség által az Euronewsnak küldött közleményben.

A belga lapok által szexpartinak nevezett bulin

a Brüsszeli Ügyészség közleménye szerint 20 ember ellen indult eljárást a brüsszeli orgia helyszínéül szolgáló lakásban.

Mint arról már mi is beszámoltunk, nem sokkal később egy járókelő szólt a rendőröknek arról, hogy egy férfi elmenekült a helyszínről. A rendőrök elfogták a J. S. monogrammal azonosított, 1961-es születésű férfit, akinél nem voltak papírok. Valószínűleg a menekülés közben sérült meg. A hátizsákjában kábítószert találtak. Mivel nem voltak iratai, hazakísérték, ahol igazolta magát a diplomata útlevelével.

A belga ügyészség feljelentette Szájert kábítószerrel való visszaélés miatt

Eljárás indult a Fidesz volt EP képviselője ellen kábítószerrel való visszaélés, a járványügyi szabályok megszegése miatt.
A büntetőintézkedések akkor folytatódnak majd, ha a képviselő mentelmi jogát felfüggeszti az Európai Parlament

– áll a Brüsszeli Ügyészség által az Euronewsnak küldött közleményben.

Szájer ezt közleményében elismerte, de szerinte nem az övé volt az extasy, valaki beletette a táskájába

Megszólalt a Fidesz…..

A Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportjának közleménye szerint Szájer József helyes döntést hozott, amikor lemondott európai parlamenti képviselői tisztségéről.

“Az egyedüli helyes döntést hozta meg. Döntését tudomásul vesszük, mint ahogy tudomásul vesszük azt is, hogy bocsánatot kért családjától, a politikai közösségétől és a választóktól.”

2 hozzászólás

  • Avatar
    2020.12.07 - 23:13
    Közvetlen hivatkozás

    felesleges ilyeneken rágódni,ez egy jó elterelő hadművelet a lényeges bennünket érinő dolgokról.Mindenki tudta az identitását már amikor az állitólagos robbantás volt a Torgyán és a ő lakásuknál,csak azok nem hallottak és láttak semmit akik már akkor se voltak fiatalok.Ez már semmit nem számit.Oda kell figyelni inkább arra,hogy az Únióban maradjunk és ne a nyomorban kelljen eltölteni a hátralévői dőnket ezzel kell foglalkozni nem ezeken rágódni!!!!!!!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük